Μετά το σόου στη Βουλή, επαναφορά στη σκληρή πραγματικότητα για τους Έλληνες

Έλληνες  31/01/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τρείς μέρες κράτησε το πανηγύρι του Τσίπρα στην βουλή, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι δεν είχε καμία τύχη απέναντι στην χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ η χώρα, από την μεταπολίτευση και μετά, χωρίς βέβαια να εξαιρείται και η δική του.

Σε περίπτωση που το έχει ξεχάσει, επί των ημερών του έγινε η μεγαλύτερη προδοσία εις βάρους του Ελληνικού Έθνους που μπορεί να συγκριθεί μόνο με την τραγωδία των Ιμίων. Και αν στην δεύτερη, χάσαμε τρεις γενναίους Αξιωματικούς, στην πρώτη παραχωρήσαμε Ιστορία και αγώνες χιλιάδων ετών για να παραμείνει η Μακεδονία μας μία, αδιαίρετη και Ελληνική.

Δυστυχώς, το πολιτικό σύστημα απαρχαιωμένο και απαξιώμενο πια στα μάτια των απλών πολιτών δεν μπορεί να δώσει λύσεις ούτε καν στα προβλήματα της καθημερινότητας, τουναντίον συνεχώς δημιουργεί και νέα. Δεν είναι μόνο η ταλαιπωρία στην Αττική Οδό με τις ευθύνες να πηγαίνουν και να έρχονται, ούτε τα τεράστια στρέμματα καμένης γης του καλοκαιριού, αλλά οι χιλιάδες νεκροί συμπατριώτες μας από την κάκιστη διαχείριση της πανδημίας και βεβαίως η ακρίβεια που ήδη έχει αρχίσει να χτυπάει την πόρτα χιλιάδων νοικοκυριών, ιδίως της μεσαίας τάξης που τόσο η Αριστερά όσο και η Δεξία έχουν βαλθεί να ισοπεδώσουν.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι σε βασικά είδη διαβίωσης όπως το ψωμί, το αλεύρι, τα όσπρια και ο καφές, οι τιμές έχουν ανέβει από 20 ως 30 λεπτά και αυτό είναι μόνο η αρχή. Συνεχείς ανατιμήσεις τις οποίες δεν μπορούν να απορροφήσουν ούτε οι παραγωγοί, αλλά ούτε και τα καταστήματα λιανικής. Μέσα σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν οι τιμές στο Ηλεκτρικό ρεύμα αλλά και στα καύσιμα.

Αυτή είναι η Ελλάδα 2.0 του Κυριάκου Μητσοτάκη. Όσο και αν επαίρονται για αναπτυξιακά έργα και χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας (;) η σκληρή καθημερινότητα και η πραγματική οικονομία δεν μπορούν να αποκρύψουν την αλήθεια.

Η δυσαρέσκεια των Ελλήνων προς την παρούσα Κυβέρνηση είναι έκδηλη σε όλες τις εκφάνσεις της δημόσιας ζωής ενώ στα κοινωνικά δίκτυα γίνεται κυριολεκτικά χαμός από την οργή του κόσμου. Συνεπώς, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να παραιτηθεί άμεσα και να προσφύγει στη λαϊκή ετυμηγορία. Δεν το κάνει όμως διότι γνωρίζει το αποτέλεσμα και όχι λόγω της πανδημίας όπως δήλωσε μετα παρρησίας ο νέος "Μεσσίας" Ανδρουλάκης. Άλλωστε για να εκλεγεί και αυτός αρχηγός, εσωκομματικές εκλογές έκανε και μάλιστα στην αρχή του τέταρτου κύματος.

Κάθε ψήφος μετράει για τους καρεκλοκένταυρους του πολιτικού συστήματος. Σε αντιδιαστολή με εμάς, που μετράμε καρδιές και συνειδήσεις.

Γιώργος Μανούσος

Μηχανικός Πληροφορικής

Τομεάρχης Έρευνας και Τεχνολογίας


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης