Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι ενημερωτικές δράσεις του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ!

Έλληνες  17/06/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η δράση στα διόδια των Μαλγάρων.
Κλιμάκιο της Θεσσαλονίκης του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ μοίρασε ενημερωτικά φυλλάδια και μίλησε με τους διερχόμενους οδηγούς για το κόμμα που ίδρυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης. 


Την ίδια ημέρα η νεολαία της Χαλκιδικής γέμισε με αφίσες πολλές παραθεριστικές περιοχές του νομού.

Οι δράσεις θα ενταθούν ενόψει και των πιθανών εκλογών τον Οκτώβριο, στις οποίες το κόμμα μας θα είναι με μεγάλο ποσοστό στην επόμενη βουλή!

Την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε και ενημερωτική δράση από τη νεολαία του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ στα διόδια Ελευσίνας. Η αποδοχή του κόσμου ήταν συγκλονιστική!

Πολιτική δράση στο Κορωπί της Ανατολικής Αττικής

Η ενημερωτική δράση του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ δεν σταματά και απλώνεται σε κάθε πόλη της χώρας. Κλιμάκιο του κόμματος με την υποψήφια της Ανατολικής Αττικής, Ιωάννα Καραδήμα, προχώρησε σε διανομή φυλλαδίων και τοποθέτηση αυτοκόλλητων στο Κορωπί. Στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, σε σπίτια και μαγαζιά, έγινε διανομή φυλλαδίων το πρωί της Τρίτης 14 Ιουνίου. Οι κάτοικοι του Κορωπίου με ιδιαίτερη  θερμή υποδέχθηκαν το υλικό των ΕΛΛΗΝΩΝ και συζήτησαν με τα μέλη μας τις θέσεις του κόμματος αλλά και τα προβλήματα της περιοχής. Παντού οι ιδέες του Εθνικισμού, οι θέσεις της εθνικής αντιπολίτευσης απηχούν τις ανάγκες της κοινωνίας, της πραγματικής Ελλάδας και το μήνυμα των εκλογών θα είναι αυτό: οι ΕΛΛΗΝΕΣ παίρνουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Πρώτη ενημέρωση φίλων του κόμματος στον Βόλο

Ενημέρωση σε φίλους του κόμματος στον Βόλο, για πρώτη φορά, πραγματοποιήθηκε από το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ! Την ενημέρωση έκαναν ο κ. Καραμητράκης και ο Τριαντάφυλλος Πετρούνιας!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης