Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προσυνεδριακή συνδιάσκεψη Κρήτης

Έλληνες  31/03/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27/3 η προσυνεδριακή συνδιάσκεψη Κρήτης σε κλειστή αίθουσα με την συμμετοχή στελεχών και μελών του κόμματος από όλους τους νομούς.

Τον λόγο έλαβε πρώτος, ο Περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης, Γιώργος Σπυρόπουλος, ο οποίος ανέλυσε τους στρατηγικούς στόχους του κινήματος ενώ έκανε και αναφορά σε θέματα οργανωτικής φύσεως που αφορούν την λειτουργία των νομαρχιακών επιτροπών σε κάθε νομό.

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Τομεάρχης Έρευνας και Τεχνολογίας του Εθνικού κόμματος, Γιώργος Μανούσος, ο οποίος ανέπτυξε βασικούς άξονες της πολιτικής μας, αλλά και ποιο είναι το μακρόπνοο σχέδιο των Ελλήνων για την αναγέννηση του Ελληνισμού, δίνοντας έμφαση στην επίλυση του Δημογραφικού, την πάταξη της λαθρομετανάστευσης, την αντιμετώπιση της ακρίβειας και βεβαίως την επιθυμία όλων, για πολιτική κάθαρση.

Μετά το πέρας της ενημέρωσης, τον λόγο έλαβαν οι παρευρισκόμενοι με τους οποίους υπήρξε γόνιμος διάλογος και επιθυμία για πιο έντονη παρουσία στις τοπικές κοινωνίες, στο πλάι του δοκιμαζόμενου συμπατριώτη μας. Ενθαρρυντικό γεγονός ήταν επίσης η παρουσία της νεολαίας, που έδειξε να αγωνιά ιδιαίτερα για το μέλλον του Έθνους μας και είναι έτοιμη να προσφέρει ανιδιοτελώς στον αγώνα υπέρ Πίστεως και Πατρίδος.

Στη συνέχεια ακολούθησε ψηφοφορία!

Κλείνοντας την εκδήλωση, έγινε διανομή ενημερωτικού υλικού!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης