Μια Άγια Νύχτα λίγο διαφορετική

Έλληνες  24/12/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Της Αργυρώς (Ρίκας) Θωμάκου

″Φλόγα του Ταινάρου″

Παραμονή Χριστουγέννων. Λίγες ώρες μας χωρίζουν από τη μεγάλη νύχτα της Χριστιανοσύνης. Τη νύχτα που τη γεμίζει Φως, η έλευση του Θεανθρώπου. Όμως φέτος, όπως και πέρυσι, κάποιοι φρόντισαν αυτή την Άγια Νύχτα, την πλημμυρισμένη με Αγάπη, με χαρά, με ευχές, με Ανθρωπιά, να την γεμίσουν με φόβο, με άγχος, με θλίψη, με διχόνοια, με αγωνία για το μέλλον.

Παγκοσμιοποιητές και ντόπιοι εντολοδόχοι τους, δουλεύουν μεθοδικά, πολλά χρόνια τώρα, για να μας “προσφέρουν” αυτή την δυστοπική κοινωνία που ζούμε. Με τον τρόμο και την προπαγάνδα, μας “εκπαιδεύουν”, πως απλώς να επιβιώνουμε σαν πρόβατα και όχι πώς να ζήσουμε σαν Ελεύθεροι Άνθρωποι. Μας θέλουν χαχόλους ψηφοφόρους και όχι Ελεύθερους Πολίτες.

Αρνητές της αλήθειας, αρνητές της λογικής, αρνητές της επιστήμης, είναι η κυβέρνηση και η δήθεν αντιπολίτευση. Είναι μάλλον άστοχο, αυτές τις Άγιες ώρες να σας στεναχωρήσω, θυμίζοντας τις αθλιότητες του μεταπολιτευτικού συστήματος που διαχρονικά δόμησαν. Δεν είναι σωστό να σας κάνω ″μαύρη την ψυχή″ χρονιάρες ημέρες. Δεν είμαι Κασσάνδρα να προοιωνίζω δεινά για την Πατρίδα μου. Απλώς θέλω να σας θυμίσω ότι ανήκετε σε ένα Μεγάλο Έθνος. Ένα Έθνος που στις χιλιετίες της ιστορίας του έκανε Παρθενώνες και Θερμοπύλες. Έφτιαξε αυτοκρατορίες. Πρόσφερε απλόχερα στην ανθρωπότητα Πολιτισμό. Χάρισε τη Θεία γλώσσα του, τη μητέρα όλων των δυτικών γλωσσών. Γέννησε αμέτρητους ήρωες σοφούς και επιστήμονες. Θέλω να γίνει κατανοητό ότι στραβά αρμενίζαμε τόσα χρόνια, στον στραβό γιαλό που είχαν χαράξει για μας, χωρίς εμάς, οι εκάστοτε κυβερνώντες, με αποτέλεσμα τη σταδιακή μας συρρίκνωση και την εκμηδένιση της κρατικής υπόστασής μας. Οι γκεμπελίσκοι κατάφεραν, με την προπαγάνδα δεκαετιών, η πλειοψηφία των Ελλήνων να κάνει λάθος επιλογές και να ''έχουν πιάσει τα πόστα'' της εξουσίας, όχι οι Άριστοι αλλά οι “μετριότητες”. Πρέπει να καταλάβατε, πως οι άνθρωποι που σας κουνούν το δάκτυλο, και οι ″επιστήμονες″ που συμπορεύονται μαζί τους, είναι θλιβεροί κομπάρσοι στο οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης ενός λαού. Είναι όλοι αυτοί που φρόντισαν να εκκολαφθεί το σύγχρονο ''αυγό του φιδιού'', που δεν είναι άλλο από ένα απεχθές συνονθύλευμα από εθνομηδενιστές του διεθνισμού, μέχρι φιλοσκοπιανούς φιλελεύθερους και πατριδοκάπηλους σαλτιμπάγκους εμπόρους ″ευλογημένων″ κηραλοιφών.

Ήμασταν πάντα ένας λαός αισιόδοξος, ακόμα κι αν μερικές φορές “σκύβαμε”, κάτω απ' το βάρος των προβλημάτων. Ξέρουμε όμως ότι οι νόμοι της φύσεως, έχουν μια παραξενιά: Είναι απαράβατοι! Και νόμος της φύσεως είναι το Φως να επικρατεί του σκοταδιού, όπως και ο υπέρλαμπρος Ελληνισμός θα επικρατήσει του σκοταδισμού της παγκοσμιοποίησης. Γι αυτό γράφηκαν αυτές οι γραμμές, από καρδιάς, για να σιγοψιθυρίσουν στην καρδιά σας. Για να αφήσουν το αίμα σας να μιλήσει. Για να βροντοφωνάξει η ψυχή σας. ΟΧΙ! δεν θα τους κάνουμε το χατίρι! Θα ζήσουμε ελεύθερα σαν Έλληνες. Ξέρω ότι υπάρχει ελπίδα. Κάπου, σε ένα σκοτεινό κελί των φυλακών Δομοκού ζει ελεύθερος ο ″Έλλην″ του Περικλή Γιαννόπουλου. Ίσως η τελευταία ελπίδα του Έθνους μας.

Ακούω τον Ηλία να μου λέει: «Μην αγανακτείς, μην θλίβεσαι! Τι και αν για άλλη μια χρονιά, στερηθώ τα γιορτινά τραπέζια των δικών μου ανθρώπων; Αδιαφορώ που οι, κάθε πολιτικής απόχρωσης, ολετήρες αυτού του Έθνους, κανονίζουν πλουσιοπάροχα ρεβεγιόν και διακοπές σε πανάκριβα θέρετρα. Εγώ θα κάνω ρεβεγιόν με την καλύτερη παρέα. Να ξέρεις σήμερα θα έρθουν στο κελί μου ο Λεωνίδας, ο Σωκράτης, ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Παλαιολόγος, ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης, ο Νικηταράς, ο Καποδίστριας, ο Μεταξάς. Όλοι μαζί θα σχεδιάσουμε μια Ελλάδα πραγματικά ελεύθερη, μια Ελλάδα δυνατή και υπερήφανη, που να ανήκει στους Έλληνες».

Σύμφωνοι Ηλία. Πνίγω την αγανάκτησή μου. Με παρηγορεί η σκέψη ότι σίγουρα, θα είσαι ″παρών″ στα γιορτινά τραπέζια όλων μας. Αυτές τις Άγιες ημέρες για τους Έλληνες Εθνικιστές υπάρχει μία και μοναδική ευχή που καλύπτει όλες τις άλλες: Ο Ηλίας μας Ελεύθερος. Ο Ηλίας μας στη Βουλή. Σύντομα και στο τιμόνι της χώρας, για να έρθει ξανά το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων.

Τώρα, τα Χριστούγεννα, κάντε το καλύτερο δώρο στα παιδιά σας. Σταματήστε να δολοφονείτε το μέλλον τους. Ελάτε μαζί μας. Πυκνώστε τις τάξεις του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ. Ελάτε να κτίσουμε μαζί την Ελλάδα των ονείρων μας.          

Καλά Χριστούγεννα Έλληνες και

Καλή Λευτεριά στον Ηλία μας!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης