Μια Ελλάδα που καταρρέει

Έλληνες  13/12/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Σταύρος Μπιτσικόλης,

υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας

Σε μια χώρα όπου οι μνημομιακές πολιτικές έχουν γονατίσει τον Ελληνικό λαό με την ανεργία και τη φτώχεια να καλπάζουν, τις τιμές σε είδη πρώτης ανάγκης, στα καύσιμα, στο ρεύμα και σε πολλά άλλα όλο και να αυξάνονται ήρθε από τη κυβέρνηση της ΝΔ ο διαχωρισμός των Ελλήνων πολιτών σε εμβολιασμένους και μη. Η δικτατορία του Μητσοτάκη λέει ότι όποιος συμπολίτης μας δεν επιθυμεί να κάνει το εμβόλιο, κάτι το οποίο είναι αναφαίρετο δικαίωμά του, δεν μπορεί να πληρώσει τους λογαριασμούς του, να μπει σε ένα κατάστημα δίχως να κάνει rapid test ενώ υπάρχει πλήρης απαγόρευση για την είσοδό τους σε χώρους εστίασης, γυμναστήρια, θέατρα και σινεμά.

Το πιο απάνθρωπο μέτρο ήταν όταν ανακοίνωσε πως οι ανεμβολίαστοι άνω των 60 ετών θα πληρώνουν πρόστιμο 100 ευρώ το μήνα.

Ενώ έχουν βρεθεί φάρμακα κατά του κορωνοϊού η κυβέρνηση φοβούμενη μήπως τα εμβόλια λήξουν προσπαθεί όλο και γρήγορα να εκβιάσει τους Έλληνες πολίτες να εμβολιαστούν.

Σύμφωνα με τον Μαργαρίτη Σχοινά στον ΣΚΑΪ, υπάρχουν ήδη 9 εγκεκριμένες θεραπείες που έχουν πάρει άδεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση, 9 φάρμακα για τον κορωνοϊό και όχι εμβόλια.

Όλα αυτά γίνονται γιατί έχουν ήδη προπληρώσει εμβόλια μέχρι το 2023.

Μέσα σε όλη αυτή τη παράνοια και την παρακμή η μόνη γνήσια φωνή αντίστασης είναι το κόμμα των ΕΛΛΗΝΩΝ που ίδρυσε ο  Ηλίας Κασιδιάρης. Παλεύουμε για μια Ελλάδα δυνατή, αυτάρκη και με τα ίδια δικαιώματα για όλους τους Έλληνες πολίτες.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης