Μιχάλης Αρβανίτης: «ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΗΤΕ…»

Έλληνες  18/08/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Εις μιαν αποστροφήν της ομιλίας του, από του βήματος της Βουλής, ο αλήστου μνήμης… δημοκράτης και πρωτοπραίτωρ του κορυφαίου – μετά τους «Εθνάρχας» της Εθνικής προδοσίας Μούσκον και Καραμάν Αλή– ολετήρος της λεγομένης «μεταπολίτευσης» Ανδρέου Παπανδρέου, Αγαμέμνων Κουτσόγιωργας, απευθυνόμενος προς τους εν «δημοκρατικώ» επαγγέλματι συναδέλφους του της Ν.Δ., είπεν την ιστορικήν φράσιν–απαύγασμα δημοκρατικότητος: «Δεν δικαιούσθε δια να ομιλήτε…»!

Εις αυτήν την φράσιν έδωσεν έμπρακτον έκρασιν και πληρέστερον περιεχόμενον η Σαμάρειος Ν.Δ., δια της φιμώσεως, κατασυκοφαντήσεως, φυλακίσεων και εκτελέσεων Ελλήνων εθνικιστών, ως και η Μητσοτάκειος Ν.Δ. των ωτακουστών, ήτις δι’ εξωνήσεως Τύπου και ψευδοδημοσκόπων έθεσεν, τον Ιούλιον του 2019, με «απόφασιν» του S.L. του Υπουργείου Εσωτερικών, τους Έλληνας εθνικιστάς εκτός παιχνιδιού, δια να ασκή ανενόχλητος το αφελληνιστικόν της έργον και το «μπόλιασμα» της Φυλής μας με αφροασιάτας. Αυτήν την ολοκληρωτικήν συμπεριφοράν σταλινικού τύπου, ως και πάσαν άλλην πολιτικήν αθλιότητα, οι αχρείοι «μεταπολιτευτικοί» του… εκσυγχρονισμού ονομάζουν «δημοκρατία», εγκληματούντες εν ονόματι αυτής. (σ.σ. Ορθώς ωνομάσθη «μεταπολίτευση», διότι το καταργηθέν υπό των προδοτών πολίτευμα αντεκατεστάθη υπό του… πολιτεύματος της Φαυλοκρατίας και της Εθνικής προδοσίας).

Όταν αναλάβουν την διακυβέρνησιν της Πατρίδος οι ΕΛΛΗΝΕΣ, όχι μόνον δεν θα στερηθούν οι απόγονοι και επίγονοι των ολετήρων του Έθνους του δικαιώματος…«δια να ομιλούν» αλλά θα υποχρεωθούν να συμμετέχουν μεθ’ημών των Ελλήνων εις δημόσιον διάλογον, εφ’όλης της ύλης υφιστάμενοι την βάσανον του διαλόγου, (επί πεπραγμένων, ιδεολογίας, πολιτικής κ.λ.π.) μεταδιδομένου εις εθνικόν δίκτυον των τηλεοπτικών διαύλων μεγάλης εμβέλειας, ώστε να πληροφορηθή και να συνειδητοποιήση ο Ελληνικός λαός, ότι επί δεκαετίας, ήγετο, εφέρετο και εσύρετο υπό πολυκομματικής εγκληματικής οργανώσεως γραικύλων πολιτικών απατεώνων, επιχειρούντων την υποδούλωσίν και τον αφανισμόν του. Τότε μόνον θα λειτουργήση η Λαϊκή κυριαρχία και οι ένοχοι θα λάβουν ότι τους αναλογεί…

Μιχάλης Αρβανίτης

Δικηγόρος

π. βουλευτής Αχαΐας


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης