Νέα αδιανόητη δήλωση "ειδικού": Συνέκρινε το Άγιο Φως με τα εμβόλια!

Έλληνες  28/04/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Δήλωση σοκ από τον «ειδικό» Α. Σκουτέλη: «Το Άγιο Φως είναι τα εμβόλια»!

Συγκρίνει το Άγιο Φως με τα εμβόλια!

Μία ακόμη αδιανόητη δήλωση από έναν «ειδικό», αυτή τη φορά από τον Αθανάσιο Σκουτέλη, ο οποίος υποστήριξε πως «το Άγιο Φως είναι τα εμβόλια»!

Μετά το σοκ από τον Νίκο Σύψα, ο οποίος σύγκρινε την Μικρασιατική καταστροφή με τον Covid-19, ο Αθανάσιος Σκουτέλης σύγκρινε την γιορτή της Ορθοδοξίας και το Τιμημένο Άγιο Φως με τα εμβόλια.

«Το Άγιο Φως είναι τα εμβόλια», τόνισε σήμερα σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο Λοιμωξιολόγος και Διευθυντής της Β΄ Παθολογικής – Λοιμωξιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ», Αθανάσιος Σκουτέλης, προκαλώντας σοκ σε όλους τους Χριστιανούς που τον παρακολουθούσαν εκείνη την ώρα ζωντανά.

Από εκεί και πέρα ο Σκουτέλης μίλησε για την άρση των μέτρων υποστηρίζοντας πως «όλα τα στοιχειώδη μέτρα, όπως τα sms, οι αποστάσεις και οι μάσκες πρέπει να συνεχιστούν. Τον ιό πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε σκληρά, να τον πατήσουμε κάτω, να τον ισοπεδώσουμε, για να τελειώνουμε με αυτόν».

Επεσήμανε ακόμη ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι «νοσήματα που μας ταλαιπωρούσαν, όπως τα απλά κρυολογήματα και η γρίπη έχουν εξαφανιστεί με ένα απλό μέτρο, την τήρηση αποστάσεων και τις μάσκες».

Με λίγα λόγια, ο Σκουτέλης ομολογεί άθελά του την...covidoποίηση των πάντων! Το σύστημα υγείας λειτουργεί σαν να μην υπάρχουν άλλα νοσήματα και στρέφεται εξολοκλήρου γύρω από το θέμα της Covid-19. Η λογική αυτή (ή μάλλον ο παραλογισμός αυτός) έχει καταστρεπτικές συνέπειες για την υγεία και τη ζωή των Ελλήνων πολιτών!

με πληροφορίες από pronews.gr


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης