Νέα δράση αλληλεγγύης προς τους υγειονομικούς που βρίσκονται σε καθεστώς αναστολής

Έλληνες  25/01/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σε μία ακόμη δράση αλληλεγγύης συμμετείχαν οι τοπικοί υποστηρικτές του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ στη Θεσσαλία, καθώς και ο υπεύθυνος Θεσσαλίας Ν. Καραμητράκης και ο συναγωνιστής Σ. Ανδριώτης.

Με την επίβλεψη της Ζαχαρούλας Ζήση και πιστοί στο όραμα του ιδρυτή του κόμματος, συγκεντρώθηκαν είδη τροφίμων για τις 96 οικογένειες υγειονομικών που βρίσκονται σε αναστολή στον Ν. Λάρισας. Κατόπιν αιτήματός τους παραδόθηκαν κιβώτια με φιάλες ελαιολάδου τις οποίες παρέλαβε η υπεύθυνη διανομής στην σκεπαστή αγορά της Νεάπολης.

Οι οικογένειες αυτές χωρίς μισθό από τον Σεπτέμβριο του 2021 μεγαλώνουν τα παιδιά τους με μεγάλη δυσκολία και δέχτηκαν με χαρά και ευγνωμοσύνη την προσφορά. Το δικαίωμά τους να μην εμβολιαστούν προστατεύεται από το Σύνταγμα των Ελλήνων και καμία επιβολή υποχρεωτικότητας δεν μπορεί να επηρεάσει την ελεύθερη βούλησή τους. Όπως και οι εμβολιασμένοι συνάδελφοί τους, θα μπορούσαν και αυτοί να κάνουν χρήση των τέστ ώστε να μην χάσουν την δουλειά τους.

Με μία κυβέρνηση να επιμένει στον εμβολιασμό, καταργώντας κάθε άλλη θεραπεία και παρουσιάζοντάς μας ιατρούς - τηλεαστέρες να έχουν το αλάθητο, χωρίς αντίλογο, εμείς στεκόμαστε έμπρακτα στο πλευρό τους καθώς η περίεργη αυτή υποχρεωτικότητα έχει στερήσει την εμπειρία στην νοσοκομειακή περίθαλψη που χρειάζεται κάθε Έλληνας φορολογούμενος ασθενής και επίσης μας γυρίζει πίσω σε σκοτεινές εποχές της ανθρωπότητας.

Να ευχαριστήσουμε όλους τους συναγωνιστές που προσφέρθηκαν να δώσουν από το υστέρημά τους για να γίνει η δράση αυτή.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης