Νέα εθνική ήττα με τις ευλογίες Μητσοτάκη!

Έλληνες  30/06/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μιχάλης Παναγιωτόπουλος ΠΝ

Αντιναύαρχος (εα)

Υποψήφιος B2 Δυτικού Τομέα Αθηνών του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ

Στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Μαδρίτη Ισπανίας στις 29 και 30 Ιουνίου, ύστερα από διπλωματικές επαφές, και πιέσεις τόσο από πλευράς Τουρκίας αλλά και ΗΠΑ, η Σουηδία και η Φινλανδία υπαναχώρησαν στις απαιτήσεις της Τουρκίας και υπέγραψαν μνημόνιο με την Τουρκία, κύρια σημεία της οποίας είναι πρώτον η πλήρης συνεργασία με την Τουρκία στον αγώνα κατά του PKK και όσων σχετίζονται με αυτό, καθώς και η επίδειξη αλληλεγγύης προς την Τουρκία στον αγώνα ενάντια στην τρομοκρατία και δεύτερον αποφυγή περιορισμών τύπου εμπάργκο στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας.

Ο κος Μητσοτάκης από την Μαδρίτη  εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προοπτική της ένταξης Φινλανδίας και Σουηδίας στο ΝΑΤΟ και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «Τελικά πρυτάνευσε η κοινή λογική και το καλό της συμμαχίας και ξεπεράστηκαν οι όποιες καιροσκοπικές και ωφελιμιστικές συμπεριφορές» και «Δεν χρειαζόμαστε καμία άλλη πηγή αστάθειας εντός της Συμμαχίας και πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι το οποίο αντιλαμβάνονται όλοι οι εταίροι μας».

Στην  Τουρκία οι υποστηρικτές του Ερντογάν πανηγυρίζουν και τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι «Η Τουκία πήρε ότι ήθελε» και «όποιον θελήσει η Τουρκία, θα τον πακετάρουν και θα τον στείλουν». Πέτυχε δηλαδή η Τουρκία μια ουσιαστική και άμεση παρέμβαση στην εσωτερική νομοθεσία δύο κρατών της Ευρωπαϊκής ηπείρου.

Όσον αφορά στα εξοπλιστικά, με την άρση του εμπάργκο αμυντικής βιομηχανίας, η Τουρκία πλέον μπορεί να εξοπλίσει τις νέες της ναυτικές μονάδες, όπως οι νέες φρεγάτες (F-515) και οι κορβέτες, με τα ηλεκτρονικά συστήματα και όπλα που απαιτούνται. Μπορεί επίσης να προχωρήσει σε αγορά των Σουηδικών αεροσκαφών Gripen JAS 39E, που δεν είναι πέμπτης γενιάς αλλά με πολλές σύχρονες δυνατότητες. Υπάρχει λοιπόν η προοπτική η Τουρκία σε λίγα χρόνια να αναβαθμίσει σημαντικά τις δυνατότητές της τόσο στον αέρα όσο και στην θάλασσα. Θα αποκτήσει σημαντικές επιχειρησιακές ικανότητες και θα προσπαθήσει να κερδίσει την επικράτηση εναντίον των αναβαθμισμένων αποτρεπιτικών δυνάμεων της χώρας μας.

Η Τουρκία αναδείχθηκε σε μεγάλο νικητή, στον εκβιαστή του ΝΑΤΟ και των ευρωπαικών κρατών και στον ισσοροπιστή μεταξύ Ανατολής (αναδύεται συνασπισμός Ρωσίας - Κίνας - Ινδίας κλπ) και Δύσης (ΗΠΑ, Αγγλία, ΝΑΤΟ, ΕΕ) επιφέροντας αλλαγές ακόμη και στην νομοθεσία κυρίαρχων κρατών.

Ο κος Μητσοτάκης, ακολούθησε την Διεθνιστική, Κοσμοπολίτικη, Αντινατιβιστική μόνιμη στάση του Κατευνασμού και της Υπαναχώρησης, χωρίς να καταφέρει να βάλει ούτε έναν περιοριμό, ούτε έναν όρο σε αυτήν την συμφωνία, αντίθετα μάλιστα σύμφωνα με τις δηλώσεις του την  υποστήριξε. Με την άνοδό του στην εξουσία προσπαθεί με συνεχείς αναβολές και χωρίς καμμία αντίδραση να εδραιώσει τον όρο Μακεδονία στο σκοπιανό και τώρα αδιαφορεί για την προώθηση του όρου TurkAegean, με ότι αυτό συνεπάγεται, για το Αιγαίο μας. Δεν έχει διαβάσει καθόλου ιστορία και συγκεκριμένα τον Θουκιδίδη, για την στάση που πρέπει να τηρεί ένα κυρίαρχο κράτος.

Η Ελλάδα χρειάζεται άμμεση απαλλαγή από το καθεστώς των συστημικών κομμάτων ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ τα οποία είναι άκρως επιζήμια για όλα τα Εθνικά μας Θέματα. Αυτό που χρειάζεται για να σταθεί η Ελλάδα και πάλι στα πόδια της, με δύναμη, οργάνωση, ανάπτυξη και δικαιοσύνη στο εσωτερικό και ισχύ και περηφάνια, είναι ένα ξεκάθαρα πατριωτικό κόμμα. Αυτό το κόμμα είναι το Εθνικό Κόμμα των ΕΛΛΗΝΩΝ, το οποίο έχει ήδη εξασφαλίσει την είσοδό του στην Βουλή και δυναμώνει συνέχεια, όπως φάινεται και από την συνεργασία με το κόμμα του Εθνικού Μετώπου. Το κόμμα των ΕΛΛΗΝΩΝ είναι η ΕΛΠΙΔΑ της ΕΛΛΑΔΑΣ και η στήριξή του από όλα τα πατριωτικά κόμματα θα ανοίξει τους δρόμους της εθνικής ανάστασης. Πρέπει επιτέλους να επιλέξουμε με ποιά πλευρά σύμφωνα με τον Θουκιδίδη θα είμαστε, με τους Αθηναίους ή με τους Μηλίους.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης