Νέα ύφεση και μνημόνια προβλέπει ο Τόμσεν λόγω κορωνοϊού

Έλληνες  13/04/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πανηγυρική επιβεβαίωση του επικεφαλής των «ΕΛΛΗΝΩΝ» Ηλία Κασιδιάρη για την επικείμενη οικονομική κρίση.

Έτος 2021 και η "πανδημία" ήρθε να αποτελειώσει ό, τι απέμεινε μετά από 10 χρόνια σκληρών οικονομικών μέτρων και οικονομικής ύφεσης. Ο μεγαλοκαρχαρίας αρχιτοκογλύφος, πρώην στέλεχος του ΔΝΤ Τόμσεν ήρθε να επιβεβαιώσει τις προβλέψεις μας, ότι δηλαδή τα προσεχή χρόνια έρχεται μεγάλη οικονομική ύφεση η οποία με την σειρά της θα οδηγήσει σε νέα μνημόνια.

Συγκεκριμένα σε συνέδριο του Economist δήλωσε: «Δεν μπορώ να προβλέψω πότε θα έρθει η επόμενη κρίση, αν θα είναι σε 1-2-3 χρόνια, αλλά θα έρθει κάποια στιγμή, όταν θα εκδηλωθεί μεγάλη πίεση από τις χώρες του Βορρά» ενώ δε παρέλειψε να βάλει στο κάδρο και τις χώρες του Νότου όπως η Γαλλία, η Ιταλία και η Ελλάδα για τις οποίες όπως εκτίμησε «το δημόσιο χρέος τους έχει εκτοξευθεί λόγω της πανδημίας».

Φαίνεται πως αυτό που είναι προφανές για τους τοκογλύφους του ΔΝΤ, αλλά και για τον απλό Έλληνα πολίτη, που βιώνει στο πετσί του τα αποτελέσματα της διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης από την κυβέρνηση, ΔΕΝ είναι προφανές από τους ίδιους τους κυβερνώντες οι οποίοι συνεχίζουν το αφήγημά τους για οικονομική σταθερότητα στην μετά covid εποχή. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη παρακολουθεί την ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, να διαλύονται κυριολεκτικά και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η επικοινωνιακή διαχείριση της επικείμενης οικονομικής καταστροφής.

Ο επικεφαλής του κινήματος «ΈΛΛΗΝΕΣ», Ηλίας Κασιδιάρης, έχει κρούσει επανειλημμένα τον κώδωνα του κινδύνου στους κυβερνώντες, ότι η επικείμενη οικονομική καταστροφή είναι μη αναστρέψιμη και το χρέος μη διαχειρίσιμο. Μάλιστα έχει προβλέψει εδώ και καιρό αυτό που ψελλίζουν οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών, ότι δηλαδή επίκεινται ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ και βαθιά ύφεση για την ελληνική οικονομία.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης