Νέες ενημερωτικές δράσεις σε Κέρκυρα και Αχαΐα

Έλληνες  20/03/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Την Παρασκευή 18/3 πραγματοποιήθηκε δράση των ΕΛΛΗΝΩΝ Κέρκυρας στο ορεινό χωριό Βάτος στην Δυτική Κέρκυρα.

Την δράση συνόδευαν μέλη της νεολαίας μας και το στέλεχος του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, Ηλίας Παπασταμάτης, που συνομίλησε με πολίτες οι οποίοι υποδέχτηκαν θερμά τους συναγωνιστές και ζητούσαν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το νέο κόμμα μας καθώς και για το πώς είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Παρά τις όποιες προσπάθειες να μας φιμώσουν και να μας τρομοκρατήσουν, συνεχίζουμε να βρισκόμαστε καθημερινά στον δρόμο με ενημερωτικές δράσεις χωριό-χωριό, πόρτα-πόρτα, ενημερώνοντας κάθε Έλληνα για το νέο Εθνικό Κόμμα που ίδρυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Το μήνυμα που παίρνουμε καθημερινά είναι πως το Εθνικό Κόμμα δυναμώνει, φωλιάζει στις καρδιές του κάθε Έλληνα και θα βρίσκεται μέσα στην επόμενη βουλή.
Ο αγώνας δεν σταματά, ήρθε η ώρα να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω! 

Ο Σταύρος Μπιτσικόλης μαζί με μέλη του Εθνικού κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση στη περιοχή Ψαροφάι Πατρών. Οι συναγωνιστές έχαιραν θερμής υποδοχής από τους πολίτες της περιοχής και μίλησαν στο στέλεχός μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Εν συνεχεία τα μέλη μας, άφησαν ενημερωτικά έντυπα σε αυτοκίνητα και σε parking super market. Αγωνιζόμαστε με κάθε νόμιμο τρόπο ώστε να ενημερώνουμε τους Έλληνες πολίτες σχετικά με τις θέσεις του κόμματός μας και το τι πρεσβεύουμε. Συνεχής αγώνας μέχρι τη νίκη την ημέρα των εκλογών. Καλή λευτεριά στον πολιτικό κρατούμενο Ηλία Κασιδιάρη. 


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης