Νέες προκλήσεις των Αλβανών για την εκτέλεση Κατσίφα! Ελληνική κυβέρνηση υπάρχει;

Έλληνες  20/12/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Οι Αλβανοί ιατροδικαστές δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι αυτοκτόνησε», λένε τα αλβανικά ΜΜΕ...

Το δικαστήριο του Αργυροκάστρου απέρριψε προ ημερών και επίσημα (κάνοντας δεκτό το αίτημα της εισαγγελίας) την υπόθεση της δολοφονίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες την 28η Οκτωβρίου 2018, από τις ειδικές δυνάμεις της αλβανικής αστυνομίας. Ο δημοσιογράφος του ABC Φερντινάντ Ντερβίσι σχολίασε τις δηλώσεις μελών της οικογένειας του Έλληνα Βορειοηπειρώτη ότι ο γιος τους δολοφονήθηκε από τη RENEA λέγοντας πως έχουν δικαίωμα να κάνουν μια τέτοια δήλωση, καθώς αρχικά η επίσημη εκδοχή ήταν ότι ο Κατσίφας σκοτώθηκε από τις αλβανικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ, τα πορίσματα των Αλβανών ιατροδικαστών κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι «οι δύο σφαίρες στο στήθος του Κατσίφα ήταν από Καλάσνικοφ, άρα εξαιρέθηκαν τα όπλα της RENEA … Οι Αλβανοί ιατροδικαστές δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι ο Έλληνας αυτοκτόνησε».

Το ρεπορτάζ έδωσε η ιστοσελίδα newsbreak και αν ισχύει είναι εντυπωσιακή για ακόμα μία φορά η αδιαφορία της ελληνικής κυβέρνησης. Τί άλλο θα κάνουν για να μας αποδείξουν πόσο ανθέλληνες είναι; Η απαξίωση - από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας - της εκτέλεσης του Κωνσταντίνου Κατσίφα είναι εγκληματική!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης