Νεολαία: Η Αιχμή του δόρατος στους ΕΛΛΗΝΕΣ

Έλληνες  24/06/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Άρης Σαπουνάς

Στέλεχος της Νεολαίας Αθηνών,

Μέλος του Πανελληνίου Συμβουλίου

Το κίνημά μας τους τελευταίους μήνες αναπτύσσεται ραγδαία. Αιχμή του Δόρατος στον αγώνα μας για εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία δεν θα μπορούσε να είναι κάτι διαφορετικό, παρά ο ανθός της ελληνικής κοινωνίας, οι νέοι και οι νέες, που σήμερα είτε είναι άνεργοι είτε στην καλύτερη περίπτωση με τους πενιχρούς μισθούς τους οποίους λαμβάνουν αδυνατούν να καλύψουν κοινωνικά αγαθά όπως ο λογαριασμός του ρεύματος.

Στο πρόσφατο συνέδριο του κινήματος φάνηκε ξεκάθαρα η απήχηση του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ στις παραγωγικές ηλικίες. ΟΙ αίθουσες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη γέμισαν με εκατοντάδες νέους ανθρώπους οι οποίοι επιτέλους βλέπουν μια ελπίδα για το μέλλον τους. Εμπνευσμένοι από  έναν νέο άνθρωπο, τον Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος ανιδιοτελώς  μάχεται προτιμώντας σε αυτήν την νέα ηλικία να φυλακιστεί για τις ιδέες παρά να αλλοτριωθεί από αυτό το σάπιο κατεστημένο, γίνοντας μέρος του.                                                                                                                                                                   

Ένας σημαντικός παράγοντας στην διάδοση της ελεύθερης φωνής του Ιδρυτή μας Ηλία Κασιδιάρη το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι οι δράσεις της νεολαίας του κινήματος. Σε Αθήνα (μέχρι και στα Εξάρχεια διότι για εμάς δεν υπάρχουν άβατα σύντροφοι) Θεσσαλονίκη και επαρχία φτάνει παντού το όραμα του Ηλία Κασιδιάρη: Ένα πανίσχυρο εθνικιστικό κίνημα σε μια μεγάλη και ελεύθερη Ελλάδα.

Καλούμε τον κάθε φοιτητή που βλέπει το πανεπιστήμιο του να μετατρέπεται σε πεδίο μάχης, τον κάθε νέο εργαζόμενο ο όποιος βλέπει καθημερινά να καταπατώνται βασικά εργασιακά του δικαιώματα, τον κάθε νέο πτυχιούχο ο όποιος είναι άνεργος να πυκνώσει τις τάξεις μας!!

Να γίνουμε Εμείς η δύναμη αντίστασης που θα ακυρώσει τα σχέδια του βρώμικου πολιτικού Συστήματος. ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ θέλουν μια Νεολαία Άνεργων, μια Νεολαία φτωχοποιημένων ,μια Νεολαία εξαθλιωμένων. Νέους και νέες που δεν θα έχουν δικαιώματα άλλα μόνο υποχρεώσεις. Αντίθετα εμείς θέλουμε μια Νεολαία ίσων ευκαιριών, μια νεολαία ίσων δικαιωμάτων. Γι’ αυτό αγωνίζεται και ο Ιδρυτής μας Ηλίας Κασιδιάρης. Για ένα καλύτερο αύριο για τις νέες γενιές Ελλήνων. Απευθυνόμενος προς τον Ιδρυτή θα κλείσω και αυτό το Άρθρο: Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε δίπλα σου, δεν έπαψες λεπτό να μας εμπνέεις. Σου ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας να σου δίνει δύναμη ο θεός για να ανταπεξέλθεις στην σκληρή δοκιμασία την οποία περνάς και ένα είναι βέβαιο: Όσοι Μάχονται έντιμα για την Ελλάδα εξορίζονται, φυλακίζονται, δολοφονούνται. Η νεολαία λοιπόν του κινήματος είναι υπερήφανη που ο Ιδρυτής της συνεχίζει αυτή την μακρά παράδοση αγώνων και αυτοθυσίας για την Μητέρα Ελλάδα.                 


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης