Ξεκίνησαν νέα δομή λαθρομεταναστών στον Έβρο – Αντιδρούν οι Ακρίτες μας στα σχέδια εποικισμού της ΝΔ

Έλληνες  13/01/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με μπουλντόζες που έφτασαν εδώ και ώρα πάνω σε νταλίκες αλλά και αστυνομία,  ξεκίνησαν τα έργα για την κατασκευή νέας δομής, στα 33,7 στρέμματα που νοικιάστηκαν, απέναντι από το ΚΥΤ και ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ στο Φυλάκιο Ορεστιάδας.

Οι κάτοικοι της περιοχής με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Κοινότητας Φυλακίου Χρήστο Τυρμπάκη συγκεντρώθηκαν στο σημείο αποφασισμένοι να αντιδράσουν και να μην επιτρέψουν να ξεκινήσουν τα έργα από την εταιρεία ΤΕΡΝΑ που είναι ανάδοχος με 23 εκατ. ευρώ και να υλοποιηθεί η απόφαση της Κυβέρνησης για αύξηση της χωρητικότητας από τα 700 στα 960 άτομα. Όπως ακριβώς δήλωσε πρόσφατα στην Βουλή ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Φυλακίου που έβαλε ήδη μαζί με συγχωριανούς του αυτοκίνητα για να αποτρέψουν στα μηχανήματα να φτάσουν στον χώρο που θα κατασκευαστεί ένα νέο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ, μια νέα δομή, κατήγγειλε ότι ετοιμάζεται η κατασκευή μας υποδομής που η χωρητικότητα σε λαθρομετανάστες είναι άγνωστο πόσο θα φτάσει.

Λίγο αργότερα ο Πρόεδρος της Κοινότητας Φυλακίου Χρήστος Τυρμπάκης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού κατέρρευσε την ώρα που αστυνομικοί της Ασφάλειας υπό τον συντονισμό του Αστυνομικού Διευθυντή Ορεστιάδας Χαράλαμπου Ελευθεριάδη, προσπάθησαν να τον συλλάβουν σηκωτό.

Αυτά που συμβαίνουν σήμερα στο Φυλάκιο Έβρου, συνέβησαν πριν πέντε μέρες στα λιμάνια Μεστών, Χίου, Μυτιλήνης.. Η κυβέρνηση τελειώνει και παλεύουν να αρπάξουν τα πακέτα για τους λαθρομετανάστες φτιάχνοντας τις τρεις επιπλέον υπερδομές σε Έβρο, Χίο, Λέσβο μετά της Κω, της Λέρου, της Σάμου που έχουν τελειώσει. Αν αυτό δεν είναι το μεγαλύτερο έγκλημα ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ τότε ποιο είναι;;

Είναι πολλά τα λεφτά και όλα τα έργα τα έχει αναλάβει η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

Ο δε Mitarakis travel ταξιδιωτικός πράκτωρ λαθρομεταναστών έχει πάρει στη σειρά κανάλια και σταθμούς λέγοντας τεράστια ψέματα χωρίς αντίλογο, με σκοπό να παραπλανήσει την κοινή γνώμη που δεν ξέρει τι συμβαίνει στο Ανατολικό Αιγαίο και στον Έβρο.

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΡΟΩΝ

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης