Ξεφτίλισαν τον Άδωνι! «Σείστηκε» η Καστοριά από την οργή των πολιτών

Έλληνες  10/02/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Θερμή υποδοχή επεφύλασσαν οι πολίτες της Καστοριάς στον Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος επισκέφτηκε την πόλη με αφορμή εκδήλωση της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ) για την έναρξη εργασιών του φυσικού αερίου.

Έξω από τα γραφεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είχε συγκεντρωθεί πολύς κόσμος οι οποίοι περίμεναν να τα ψάλλουν στον υπουργό Ανάπτυξης που με ναρκισσισμό και ανείπωτο θράσος επιχειρεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα για την ενεργειακή ακρίβεια και τις αυξήσεις σε είδη βασικής ανάγκης, την ώρα που η χώρα έχει κυριολεκτικά «γονατίσει».

Οργισμένοι οι πολίτες γιούχαραν στον Άδωνι μόλις βγήκε από το αυτοκίνητό του και φώναζαν ότι η χώρα έχει το πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη.

«Με πληρωμένες βενζίνες ήρθες, από τον ελληνικό λαό Άδωνι! Με πληρωμένες βενζίνες από τον Έλληνα φορολογούμενο!» φώναζαν ορισμένοι. «Σούπερ μάρκετ έχει δει ποτέ;», «Τα βγάζεις πέρα με τον μισθό του υπουργού;» τον ρωτούσαν ειρωνικά.

Στο σημείο μάλιστα όπως μπορείτε να δείτε, είχαν συγκεντρωθεί ισχυρές δυνάμεις αστυνομικών. Φαίνεται ότι τα στελέχη της κυβέρνησης γνωρίζουν καλά ότι όσα διαμηνύουν περί «δημοφιλίας» είναι επικοινωνιακά παιχνίδια, αφού στην ουσία αποδεικνύεται ότι «τρέμουν» τις αντιδράσεις των πολιτών.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης πριν από δύο ημέρες αποκάλυψε τις άγνωστες μεθοδεύσεις Μητσοτάκη που οδήγησαν να πληρώνει ο Έλληνας πολίτης την ακριβότερη τιμή ρεύματος σε ολόκληρη την Ευρώπη.

https://www.youtube.com/watch?v=ORF70_DGH6A

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης