Οι Έλληνες στη Βουλή

Έλληνες  10/11/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Έλληνες αεί παίδές εστε, γέρων δε Έλλην ουκ έστιν.

Ηρόδοτος (Αιγύπτιοι ιερείς προς τον Σόλωνα)

Σύντομες σκέψεις ενός αναποφάσιστου πολυάσχολου ψηφοφόρου

Και ξαφνικά οι μίσθαρνοι γραφιάδες, γελοιοποιητές της δημοκρατίας, ανήμποροι και να προσποιηθούν τους σοβαροφανείς, εκφράζουν τις μίζερες ανησυχίες τους για την απώλεια μιας έννοιας που αποστρέφονται παθολογικά. Παραβλέπουν ότι η περιλάλητη δημοκρατία τους ουδεμία σχέση έχει με την Ελληνική δημοκρατία, η οποία ήταν μόνον άμεση και πολυφωνική - όσοι οι πολίτες τόσες οι φωνές - και με βαριές και θανατηφόρες συνέπειες για τους εισηγητές, όταν οι αποφάσεις τους ήσαν επιβλαβείς για την πόλη.

Είναι όντως εντυπωσιακό να βλέπεις όλο το σύστημα που ελέγχει την πολιτική, οικονομική, στρατιωτική, κοινωνική κατάσταση της Ελλάδος να κρύβεται έντρομο πίσω από τον εσμό αυτών, που καταπατώντας κάθε έννοια ηθικής και δημοσιογραφικής δεοντολογίας δεν επιτελούν έργο προς όφελος της κοινωνίας όπως οφείλουν, αλλά εις βάρος της. Και βέβαια είναι χολερική ειρωνεία να βλέπεις τους 301 χαλαρούς, ανέμελους, αμέριμνους “δημοκράτες”, “καταπονημένους” από μακρόχρονες αδρόμισθες διακοπές και τουριστικής σπουδαιότητος προαποφασισμένες συναντήσεις κορυφής, σε μια χαιρέκακη ομοφωνία να αναριγούν στην εκφορά μιας διαφορετικής, ηθικών προθέσεων φωνής. Κι επειδή η διαφθορά και η αθλιότητα δεν έχει επιχειρήματα, αλλά εξυβρίσεις, δυσφημίσεις και συκοφαντίες, τις έχουν προωθήσει σε ύψιστο επίπεδο. Η χυδαιότητα ζει τις κορυφαίες στιγμές της.

Ο μισελληνισμός ονομάζεται ανθρωπισμός. Η μετά λοιδοριών γενοκτονία και αντικατάστασις του έθνους μας, φιλοξενία. Και αποθρασυμένοι από τον αφιλόθεο και αντίθεο παρασιτισμό τους, αγνοώντας το “μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι”, ναζιστές οι ίδιοι, υποστηρίζουν ανοιχτά τους ναζιστές στην Ουκρανία, προσφέρουν δωρεάν σε αυτούς και στα σύμβολά τους διαμονή στην Ελλάδα, τους χειροκροτούν όρθιοι στην Βουλή, τους χαρίζουν (;) σε κρίσιμες για την Ελλάδα στιγμές, με τον εχθρό εντός των πυλών, τα αμυντικά μας οπλικά συστήματα. Και αν κάποιος υψώσει ιερή κι ηρωική φωνή εναντίον αυτού του ολέθρου, ιταμοί συκοφάντες του προσδίδουν τις δικές τους ιδιότητες.

Κι ενώ διάγουν την χρόνια διεφθαρμένη νιρβάνα τους, αδιάφοροι και αποκομμένοι από την τραγική πραγματικότητα που οι ίδιοι δημιούργησαν, αιφνιδιάζονται από τον εντυπωσιακό αριθμό Ελλήνων που δηλώνει με την πρόθεση της ψήφου του το ποινικοποιημένο αυτονόητο: Είμαστε Ελληνες.

Και οι διεφθαρμένοι διαφθορείς, μισέλληνες κρατούντες πανικοβάλλονται και για πρώτη φορά οι συσκέψεις τους δεν είναι ανέμελες. Κινδυνεύει να καταρρεύσει η ατιμία, το ψεύδος, η συκοφαντία, η αθλιότητα, η γενοκτονία μας.

Μήπως γι’ αυτό είναι ο ιδρυτής των ΕΛΛΗΝΩΝ στην φυλακή;

Δώρα Δάνα


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης