Οι Ήρωες του χθες και οι Προδότες του σήμερα

Έλληνες  26/04/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει η Νίκη Καρβελά

Κατά κύριο λόγο εδώ και δεκαετίες η τότε δοξασμένη Ελλάδα μας με αμέτρητες μάχες και ποταμούς αίματος των Ηρώων μας για την ελευθερία του Έθνους μας που έφτασε σήμερα να βιώνει την υποδούλωση, τον εξευτελισμό των ηθών και την φτωχοποίηση των Ελλήνων από τους ανθέλληνες συστημικούς πολιτικούς οι οποίοι κάθε άλλο παρά το συμφέρον της Ελλάδας εξυπηρετούν.

Από την εποχή των Σπαρτιατών, των Μακεδονομάχων, των οπλαρχηγών του 1821 που θυσίασαν όλοι τους χωρίς κανέναν δισταγμό αλλά με χαρά και Ανδρεία την ζωή τους για έναν κοινό σκοπό, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Από τα αρχαία χρόνια μέχρι και σήμερα, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες ΔΕΝ φοβούνται κανέναν. Και όλοι αυτοί που την επιβουλεύονται το γνωρίζουν πολύ καλά πως οι Έλληνες προτιμούν να πεθάνουν ή να ζήσουν ελεύθεροι.

Πάντα όμως ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ!

Πώς είναι δυνατόν να ξεχάσουμε την μάχη της Αλαμάνας, τις Σουλιώτισσες με τα μωρά στην αγκαλιά να αυτοκτονούν για να μην ατιμαστούν από τους Τούρκους! Προτίμησαν τον θάνατο παρά την ατίμωση.

Τι να πει κανείς για τον μεγάλο Ήρωα και μεγαλομάρτυρα της Πατρίδος τον Αθανάσιο Διάκο τον αδούλωτο ΣΤΑΥΡΑΕΤΟ!

Τον Κολοκοτρώνη, τον Νικηταρά, τον Μάρκο Μπότσαρη, την Μπουμπουλίνα.

Και τον Εμμανουήλ Ζυμβρακάκη έναν από τους σημαντικότερους αγωνιστές και Ήρωες της Κρήτης στην επανάσταση του 1821.

Και πολλούς αμέτρητους Έλληνες που θυσιάστηκαν για την Ελλάδα γιατί είχαν το σθένος και την ψυχή Ηρώων που ΔΕΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΝΤΑΙ.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα απ' την αρχή.

Δεν θα σταθώ στα γεγονότα αφενός γιατί δεν θέλω να σας κουράσω και αφετέρου διότι δεν φτάνει ένα άρθρο ή μία στήλη για να περιγράψω την επί χιλιετιών ιστορία της Ελλάδος μας.

Οφείλουμε λοιπόν να σηκώσουμε ψηλά τον ηρωισμό και την υπερηφάνεια μας, όχι μόνο σαν ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ, αλλά και ως ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ προς όλους εκείνους τους ΗΡΩΕΣ που θυσίασαν την ζωή τους για την Πατρίδα, αλλά και ως χρέος δικό μας ως προς τα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές, έτσι ώστε να παραμείνουν αναλλοίωτα τα ήθη, τα έθιμα και οι αξίες όπως ακριβώς αρμόζουν στους γνήσιους Έλληνες.

Πρέπει να θυμόμαστε το πνεύμα των ηρώων της επαναστάσεως του ‘21 και της αντίστασης κατά της Γερμανικής κατοχής, από τις μάχες που όλοι αυτοί οι ΗΡΩΕΣ δεν δίστασαν να δώσουν την ζωή τους για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι. Το ίδιο πνεύμα είμαστε ηθικά υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε κι εμείς με την σειρά μας!

Επιπλέον, οφείλουμε να συνεχίσουμε τον πολιτικό μας αγώνα ενάντια στο σημερινό κατεστημένο που με κάθε τρόπο προσπαθεί να αλλοιώσει κάθε τι που θυμίζει Ελλάδα!

Τα μοναδικά μας "όπλα" είναι οι εκλογικές κάλπες και η απέραντη αγάπη που έχουμε ριζωμένη στην καρδιά μας για την Πατρίδα μας.

Δόξα σοι ο Θεός υπάρχουν ακόμα Έλληνες και Ελληνίδες οι οποίοι αντιστέκονται σθεναρά ενάντια στα ανθελληνικά σχέδια των ανεκδιήγητων πολιτικάντιδων που μας κυβερνούν έως σήμερα.

Το κίνημα ΕΛΛΗΝΕΣ με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ κίνημα που έχει την δυνατότητα να διεξαγάγει τον αγώνα με επιτυχία και να διατηρήσει αναλλοίωτη την φλόγα, το Ελληνικό πνεύμα και την Ελληνική ψυχή!!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης