Οι διεφθαρμένοι πολιτικοί στερούν τα όνειρα από τη νεολαία μας!

Έλληνες  03/06/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Νίκος Μακρής

Ελλάδα 2022. Ζούμε σε μια χώρα όπου δεν μπορούμε ως νέοι να ζήσουμε αξιοπρεπώς. Το να δημιουργήσουμε οικογένειες είναι σχεδόν ακατόρθωτο εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών που μας έχουν στερήσει το να έχουμε μια δουλειά με ένα σταθερό και αξιοπρεπές εισόδημα.

Στα εργασιακά η εκμετάλλευση καλπάζει. Και ως εργαζόμενος από πολύ μικρός στον ιδιωτικό τομέα το έχω βιώσει πολύ έντονα. Οι διεφθαρμένοι πολιτικοί όλων των κομμάτων που κυβέρνησαν τις τελευταίες δεκαετίες ξεπούλησαν την ιερή μας γη στους ευρωπαίους τοκογλύφους. Οι εταίροι μας επιβάλουν συνεχώς όλο και περισσότερες αυξήσεις και τα μεροκάματα παραμένουν άθλια. Είναι γεγονός πως ο λαός έχει απογοητευτεί.

Αλλά τώρα πια μπορούμε να ελπίζουμε. Και αυτό γιατί μέσα σε αυτές τις δύσκολες εποχές γεννήθηκε το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ. Το κόμμα που μπορεί να ανατρέψει όλη αυτή τη διαφθορά και την παρακμή. Το πρόγραμμα του κόμματός μας είναι πλήρες και έχει λύση για όλα τα μείζονα ζητήματα. Έτσι κι εγώ λοιπόν αποφάσισα ως κάτοικος Κρήτης πλέον με τις λιγοστές δυνάμεις μου να δώσω τον αγώνα μου, θέτοντας υποψηφιότητα στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές στο νομό Ρεθύμνης. Εύχομαι καλή δύναμη σε όλους τους υποψήφιους συναγωνιστές και καλή λευτεριά στον ιδρυτή του κόμματος, Ηλία Κασιδιάρη!

ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης