Οι εγχώριοι υπονομευτές του Ελληνισμού

Έλληνες  06/04/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Σταύρος Μπιτσικόλης

Σε μια εποχή πλήρους υποταγής και σιωπής, βλέπουμε ότι οι δήθεν επαναστάτες (οι οποίοι στην πραγματικότητα είναι έμμισθα πρακτοράκια των διεθνών κέντρων εξουσίας) αμαυρώνουν σύμβολα και πρόσωπα ιερά.

Μετά την βεβήλωση του εθνικού μας συμβόλου στον πίνακα της ορκωμοσίας των αγωνιστών του 1821 στη Μόνη της Αγίας Λαύρας, βλέπουμε κάποιοι μισέλληνες και αντίχριστοι να βεβηλώνουν το πρόσωπο του Ιησού Χριστού με τα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Είδαμε επίσης άλλη μια βεβήλωση της Σημαίας μας όπου αυτά τα άθλια άτομα έγραψαν πως μισούν ό, τι βρίσκεται σε εννιά λωρίδες και ένα Σταυρό.

Αν μισούν την Ελλάδα, τους λέμε ότι δεν χρειάζεται να καταπιέζονται. Μπορούν πολύ απλά να αλλάξουν χώρα. Ας πάνε να ζήσουν σε κάποια λαϊκή δημοκρατία του πρώην ανατολικού μπλοκ που τόσο αγαπάνε και λένε πόσο ευτυχισμένοι θα ήταν εάν είχαμε ένα τέτοιο καθεστώς. Εκ του ασφαλούς βέβαια διότι μιλάμε για βολεμένα και άεργα παιδάκια με καπιταλιστικές συνήθειες.

Επίσης, μας προξενεί εντύπωση αφού αυτά τα άτομα είναι ενάντια στα έθνη και ενάντια στις θρησκείες, γιατί με τις θέσεις τους υποστηρίζουν τον αλυτρωτισμό των άλλων χωρών. Είναι ανθέλληνες ή ανόητοι. Επίσης εάν δηλώνουν αθεϊστές, περιμένουμε να δούμε να καταδικάζουν όλες τις θρησκείες. Αλλά ξέχασα, όταν πρόκειται για μουσουλμάνους αλληλέγγυους διαδηλώνουν δίπλα τους για τα "δικαιώματά" τους και εδώ αξίζει να αναφέρουμε την προδοτική στάση της λεγόμενης δεξιάς ΝΔ, η οποία όχι μόνο δεν έκανε μια ανακοίνωση για τη βεβήλωση του εθνικού μας συμβόλου από την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ, αλλά αντιθέτως την ίδια ώρα ανακοίνωσαν ότι θα θεσπίσουν επιτροπή για την "προάσπιση των δικαιωμάτων τους", στην πραγματικότητα για την προώθηση μίας ατζέντας κατά των παραδοσιακών αξιών.

Με μία εθνική διακυβέρνηση, όπως των "Ελλήνων για την Πατρίδα", οι εγχώριοι υπονομευτές του Έθνους και της Ορθοδοξίας, δεν θα βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για την αποδόμηση της εθνικής συνειδήσεως των Ελλήνων, καθώς η Πολιτεία θα ενισχύει τις εθνικές αξίες. Στηρίζουμε απόλυτα, όλα αυτά που για την πλειοψηφία των Ελλήνων είναι ιερά.
https://youtu.be/GdNan4bUZCk

Εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ αγαπάμε ό, τι τους πονάει, ΠΑΤΡΙΣ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης