Οι ΕΛΛΗΝΕΣ διαλέγουν ζωή!

Έλληνες  26/06/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Χρήστος Μουλάς

Στέλεχος και υποψήφιος Βουλευτής

Τέλος στο συνταγματικό δικαίωμα στην έκτρωση έβαλε το Ανώτατο Δικαστήριο στις ΗΠΑ. Βλέπετε στην Αμερική η δικαιοσύνη δεν χειραγωγείται από την πολιτική ηγεσία η οποία συλλήβδην είναι υπέρ των εκτρώσεων.

 Το «δικαίωμα» της δολοφονίας αγέννητων παιδιών πλέον έχει αφαιρεθεί και χιλιάδες δακρύβρεχτοι δικαιωματιστές έχουν κατακλύσει τους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός αυτό. Μαζί με όλους αυτούς τους επαγγελματίες δικαιωματιστές συντάχθηκε και ο Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο twitter. Συγκεκριμένα η ανάρτησή του αναφέρει: « Είμαι πολύ προβληματισμένος από την απόφαση του Αμερικανικού Ανώτατου Δικαστηρίου. Είναι ένα τεράστιο βήμα πίσω στη μάχη για τα δικαιώματα των γυναικών». Μια ανάρτηση την οποία σίγουρα κάποιος θα περίμενε από κάποιον σαν τον Τσίπρα, αλλά σίγουρα όχι από έναν «δεξιό» πολιτικό αρχηγό. Ένα γεγονός που παρατηρείται συχνά, δηλαδή οι πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας να ταυτίζονται με αυτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε μία Ελλάδα που οι 400.000 αμβλώσεις τον χρόνο, μας κάνουν πρωταθλητές Ευρώπης και ο πληθυσμός της χώρας συρρικνώνεται αυτή είναι η θέση των ΕΛΛΗΝΩΝ:

Ενίσχυση των μονογονεϊκών οικογενειών, δωρεάν οι προγεννητικές εξετάσεις, δωρεάν οι γέννες, επιδοτούμενες οι πάνες, τα παιδικά γάλατα, οι παιδικές τροφές... Ενίσχυση της γέννησης  κάθε παιδιού, ενίσχυση της οικογένειας και μία ακόμα σειρά μέτρων στήριξης των νέων ζευγαριών και της οικογένειας! Είναι τα μέτρα που θα αποτρέψουν τις αμβλώσεις και θα αποδώσουν στην πατρίδα μας, το χαμένο γενετικό έδαφος, καθώς το μεγαλύτερο πρόβλημα στην πατρίδα μας είναι η συρρίκνωση του πληθυσμού...

Ως έθνος χανόμαστε...!! Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων! Και για μας η ελληνική οικογένεια είναι προτεραιότητα! Διαλέγουμε ζωή επομένως!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης