Οι ΕΛΛΗΝΕΣ στο πλευρό των Ιταλών Πατριωτών!

Έλληνες  23/09/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

"Καιρός για Πατρίδα". Αυτό ήταν το κεντρικό σύνθημα στη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος Fratelli d'Italia της Giorgia Meloni στη Ρώμη. Του κόμματος που στις εκλογές της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου θα είναι το πρώτο και σε συμμαχία με άλλα εθνικά κόμματα θα δημιουργήσει την πρώτη μη πολιτικά ορθή κυβέρνηση, σε χώρα της Ευρώπης, μετά από δεκαετίες. 

Σε αυτήν τη ιστορική  στιγμή, το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα μπορούσε να μην δώσει το "παρών". Η υποψήφια Ανατολικής Αττικής Ιωάννα Καραδήμα και το μέλος του ΕΣ του Εθνικού Μετώπου Δημήτρης Ζαφειρόπουλος βρέθηκαν εκεί, καλεσμένοι των Ιταλών πατριωτών. Για να ενώσουμε και εμείς, οι Έλληνες Εθνικιστές, τη φωνή μας για την επιστροφή σε μια Πατρίδα με λιγότερους λαθρομετανάστες, λιγότερη υποταγή στις Βρυξέλλες, λιγότερη Παγκοσμιοποίηση. 

Η συγκέντρωση είχε πάνω από 25.000 άτομα. Οι Ιταλοί πατριώτες των Fratelli d'Italia, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και το μέλλον του πατριωτικού κινήματος και οι συναντήσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες. 

Ένα μεγάλο μπράβο στους Ιταλούς που θέλουν και αυτοί, όπως και εμείς, να ξανακερδίσουμε ξανά τις Πατρίδες μας.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης