Οι ΕΛΛΗΝΕΣ τίμησαν τους Ήρωες των Ιμίων!

Έλληνες  31/01/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το πρωί του Σαββάτου, μέλη του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ επισκέφθηκαν τον Αφιώνα στη βόρεια Κέρκυρα, το χωριό του ήρωα Έκτορα Γιαλοψού που έπεσε υπερασπιζόμενος τα σύνορά μας, εκείνο το κρύο βράδυ της 31ης Ιανουαρίου 1996 μαζί με τους δύο επίσης ήρωες αξιωματικούς μας, Χριστόδουλο Καραθανάση και Παναγιώτη Βλαχάκο.

Στεφάνι κατέθεσε εκ μέρους του Ηλία Κασιδιάρη το στέλεχος του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ και υποψήφιος βουλευτής Κέρκυρας, Ηλίας Παπασταμάτης, στο μνημείο που υπάρχει προς τιμήν του ήρωα στο κέντρο του χωριού.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν ξεχνούν τους Ήρωες του Έθνους μας.
Η κρατική προδοσία δεν θα ξεχαστεί! Το τουρκικό έγκλημα στα Ίμια δεν θα ξεχαστεί!

Εκ μέρους του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση στεφάνι κατέθεσε η Μαντώ Καραγιάννη στο μνημείο των Ιμίων στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων!

Όσα χρόνια και αν περάσουν, όση ιστορική αμνησία και αν προσπαθεί το πολιτικό κατεστημένο να επιβάλει, οι Έλληνες δεν θα ξεχάσουν. Δεν θα ξεχάσουν το "ευχαριστούμε τους Αμερικανούς" του Σημίτη, δεν θα ξεχάσουν τους 3 ήρωες αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού που θυσιάστηκαν την τραγική νύχτα των Ιμίων.

Στην κεντρική πλατεία της Βούλας υπάρχει ένα από τα ελάχιστα μνημεία αφιερωμένο σε αυτούς  τους Ήρωες. Κλιμάκιο του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ με την υποψήφια Ανατολικής Αττικής, Ιωάννα Καραδήμα, κατέθεσε στεφάνι σε αυτό, την Κυριακή 30 Ιανουαρίου. Ως ελάχιστο φόρο τιμής, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης. Παναγιώτης Βλαχάκος, Έκτωρ Γιαλοψός, Χριστόδουλος Καραθανάσης, Αθάνατοι.   

Ο Σταύρος Μπιτσικόλης μαζί με μέλη και στελέχη του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ από την Αχαΐα, απέδωσαν φόρο τιμής στους 3 ήρωες των Ιμίων, Χριστόδουλο Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκο και Έκτορα Γιαλοψό.

Οι συναγωνιστές κατευθύνθηκαν στη Μονή Ομπλού στη Πάτρα και κάτω από τη Γαλανόλευκη και το Σταυρό αναφώνησαν τα ονόματα των ηρώων και έψαλαν τον Εθνικό μας ύμνο. Οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν ξεχνούν αυτούς που έπεσαν υπέρ πίστεως και πατρίδος, προδομένοι από τους ανάξιους πολιτικάντηδες.

ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ

Καλή λευτεριά στον πολιτικό κρατούμενο Ηλία Κασιδιάρη!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης