Οι ΕΛΛΗΝΕΣ τώρα και στο Facebook!

Έλληνες  27/07/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

To Eθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ μεγαλώνει, επομένως, είναι επιτακτική ανάγκη η συχνότερη επικοινωνία μας και φυσικά η άμεση αλληλεπίδραση με τους πολίτες. Όπως οι περισσότεροι πιθανόν να γνωρίζετε, η συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι άκρως εχθρική απέναντι σε όσους εκφράζουν εθνικές θέσεις με αποτέλεσμα πάρα πολλά προφίλ και δημοσιεύσεις να... κατεβαίνουν για ασήμαντες αφορμές.

Για όσο λοιπόν μας επιτρέπεται και πάντα με την δική σας συμμετοχή θα βρισκόμαστε -και- στον δημοφιλή δίαυλο. Μετά το Viber, στο όποιο πάνω από 3.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ενημερώνονται άμεσα για τα νέα του κινήματος και το Youtube με τους 112.000 συνδρομητές, εδραιώνουμε την παρουσία μας και στο facebook για να τα λέμε ακόμα πιο συχνά!

Κάντε Like και κοινοποίηση στους φίλους σας και δυναμώστε την φωνή των ΕΛΛΗΝΩΝ, την δική σας φωνή! Όπως και Viber, θα υπάρχει πλούσιο και αποκλειστικό περιεχόμενο!

Kάντε κλικ εδώ: https://www.facebook.com/ellhnes3

*Δεν θα μπορούσε βεβαίως να λείψει το πρώτο μας "παράσημο", με έναν μήνα αποκλεισμό για live μεταδόσεις. Στην συνέχεια έπεσε οριστικά, αλλά την επαναφέραμε. Συνεχίζουμε δυναμικά παρά την πολεμική του συστήματος!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης