Οι θέσεις των ΕΛΛΗΝΩΝ είναι ξεκάθαρες και ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ!

Έλληνες  17/02/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Μιχαήλ Παναγιωτόπουλος,

Αντιναύαρχος (ε.α.) ΠΝ

Στην Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής

Για μια ακόμη εβδομάδα, την εβδομάδα που μας πέρασε, έγινε ολοφάνερο το ρατσιστικό πρόσωπο της, για λίγο ακόμη, κυβέρνησης της ΝΔ ενάντια στους Έλληνες πολίτες. Ενάντια στους γηγενείς και με ιθαγένεια κατατρεγμένους Έλληνες, δηλαδή αυτούς γεννήθηκαν εδώ στα νησιά μας, στους κάμπους και στις βουνοπλαγιές, στις μεγάλες πόλεις και στα γραφικά χωριά. Ενάντια σε αυτούς που θυμούνται ακόμη τους παππούδες τους, σε αυτούς που θυμούνται ακόμη την πρόσφατη ιστορία τους και διαβάζουν με δίψα την παλαιότερη. Ενάντια σε όλους μας, ανεξάρτητα από τους πολιτικούς προσανατολισμούς του καθένα, ανεξάρτητα από τον πολιτισμό που κουβαλάμε μέσα μας, ανεξάρτητα από την ικανότητα διαβίωσης και επιβίωσης που έχει ο καθένας μας μέσα σε αυτήν την πραγματικά καταπληκτική χώρα και μέσα σε αυτό το «καταπληκτικό» επίπεδο ζωής που μας έχουν καταντήσει να ζούμε.    Κάποτε κάναμε όνειρα για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας. Τώρα απλώς προσπαθούμε να επιβιώσουμε και να ελπίζουμε τα παιδιά μας να τα καταφέρουν, όπου και αν ευρίσκονται.

Έχει αρχίσει να διαφαίνεται μια στροφή στην ιδιοσυγκρασία του Έλληνα από τον πρόσχαρο, εγκάρδιο και φιλόξενο χαρακτήρα του προς ένα κλειστό, περιορισμένο και ελεγχόμενο τρόπο ζωής που μας θυμίζει πάρα πολύ την αλληγορία του Σπηλαίου του Πλάτωνα.

Διανύουμε τώρα την  αρχή του τέλους της «πανδημίας», της αρρώστιας στο όνομα της οποίας έγιναν αμέτρητες καταπατήσεις όχι μόνον των πολιτικών αλλά και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας, στο όνομα της οποίας έγιναν κατάφορες διακρίσεις, στο όνομα της οποίας έγιναν τόσα λάθη, τόση παραπληροφόρηση και τόσος σκοταδισμός που το πληρώσαμε και ακόμη συνεχίζουμε να το πληρώνουμε πολύ ακριβά, με απώλειες πολύ πάνω από τον μέσο όρο της ΕΕ ανά εκατομμύριο πληθυσμού, δυστυχώς σχεδόν 100 ανθρώπων κάθε ημέρα.

Όσο ζούμε μέσα σε αυτό το «καταπληκτικό» επίπεδο ζωής, βλέπουμε τους τεράστιους λογαριασμούς των καυσίμων και του ηλεκτρικού ρεύματος, μέσω των οποίων προσπαθούν να μας απομυζήσουν ότι πόρους μας μένουν για να ζήσουμε. Η βενζίνη κοντεύει τα 2 ευρώ, ο λογαριασμός του ρεύματος μας προκαλεί ηλεκτροπληξία και πέρα από αυτά υπάρχουν κάποιοι θρασύτατοι εκπρόσωποι και υπεύθυνοι που μας θεωρούν πλούσιους επειδή ακόμη έχουμε αυτοκίνητα και όχι πατίνια. Αυτό βέβαια θέλουν, όπως φαίνεται και από την νέα τροπολογία του Υπουργείου Οικονομικών με την οποία δεκάδες χιλιάδες πολίτες θα κληθούν να πληρώσουν έκτακτο περιβαλλοντικό τέλος μέχρι και 3000 ευρώ για τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα οχήματά τους. Βλέπουμε ακόμη το πανάκριβο ηλεκτρικό ρεύμα να μας κρατάει όμηρους της αύξησης της τιμής του φυσικού αέριο, ενώ η κυβέρνηση έχει κλείσει τα εργοστάσια λιγνίτη και έχει παραδώσει την χώρα, με μηδενική αυτάρκεια και έρμαιο των μεγάλων συμφερόντων και των μεγάλων εταιριών που προωθούν τα έργα της Πράσινης Ανάπτυξης. Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πρώτον ότι η Ελλάδα έχει σχεδόν μηδενικό και σίγουρα αμελητέο αποτύπωμα στους παγκόσμιους ρίπους και δεύτερον ότι οι ισχυρές χώρες προτιμούν την ανάπτυξη και την ευημερία τους εις βάρος των εκπομπών ρίπων για τις οποίες δείχνουν ξεκάθαρα ότι δεν ενδιαφέρονται. Άρα πίσω από τα μεγάλα λόγια για την στροφή της χώρας μας στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (αιολική, ηλιακή κ.α.) δεν κρύβεται τίποτε άλλο παρά συμφέροντα και πολύ μεγάλα κέρδη για τις κατασκευαστικές εταιρείες που αναλαμβάνουν τα πράσινα έργα.

Στο βωμό του κέρδους, θυσιάζονται αβλεπή τόσο τα Εθνικά μας Δικαιώματα όσο και τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το μείζον θέμα των μεταναστών, ανθρώπων που έρχονται στην Ελλάδα προσπαθώντας να περάσουν στην Ευρώπη. Οι μετανάστες αυτοί σίγουρα δεν είναι πρόσφυγες, αφού ελάχιστοι από αυτούς είναι από την Συρία με τους περισσότερους από το Πακιστάν και τις χώρες της Αφρικής. Προσπαθούν να περάσουν σε χώρες της ΕΕ, αλλά η Γερμανία με την σύμφωνη γνώμη της Ελληνικής κυβέρνησης των «αρίστων» στηρίζει οικονομικά την παραμονή τους στην Ελλάδα. Έτσι με τις ευλογίες της ΕΕ και την προτροπή των ιθυνόντων σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, η χώρα μας έχει κυριολεκτικά μετατραπεί σε θέρετρο παραθερισμού των μεταναστών. Τα κέρδη είναι τόσο μεγάλα που χτίζονται συνέχεια υπερδομές φιλοξενίας στα νησιά και στον Έβρο, αδιαφορώντας τόσο για την Εθνική μας ασφάλεια, όσο για την υποβάθμιση και τα μεγάλα προβλήματα στις περιοχές των υπερδομών και του τοπικού πληθυσμού, αλλά επίσης και στην ίδια την διαβίωση των μεταναστών. Οι αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών θεωρώ ότι είναι μεν κατακριτέες,  ακραίες έως και παράνομες, όπως το κάψιμο των μηχανημάτων της ΤΕΡΝΑ στη Βάστρια της Λέσβου, αλλά παράλληλα κατανοώ τις απόψεις των εκεί πολιτών για την λάθος στρατηγική της κυβέρνησης. Οι μόνοι που επωφελούνται σε αυτήν την περίπτωση, είναι οι κατασκευαστικές, οι ΜΚΟ τις οποίες διευθύνουν οι «ημέτεροι» και φυσικά οι γείτονες Τούρκοι που ενώ διατηρούν σε ετοιμότητα την Στρατιά του Αιγαίου (Ege Ordusu) και κινούν τους μετανάστες μέχρι τα σύνορα και τις ακτές, δηλώνουν μέσω του τούρκου ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου, ότι η Ελλάδα ευθύνεται για τον θάνατο 19 προσφύγων στον Έβρο και ότι πρέπει να αποστρατιωτικοποιηθούν τα νησιά μας αλλιώς «... θα είναι συζητήσιμη η κυριαρχία των νησιών αυτών, διότι παραβιάζονται οι όροι (των Συνθηκών με τις οποίες μας παραχωρήθηκαν)».

Την εβδομάδα που μας πέρασε, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κος Μηταράκης πήγε στο Πακιστάν και στο Μπακλαντές και κατάφερε ουσιαστικά να γίνει η Ελλάδα το παραθεριστικό θέρετρο των Πακιστανών και Μπαγκλαντεσιανών, με απευθείας πτήσεις «τσάρτερ» από τις χώρες τους στην Ελλάδα. Συμφώνησε για βίζα 5 ετών και παραμονή για 9 μήνες στην Ελλάδα. Είναι όμως σίγουρο ότι όσοι έρθουν, θα επιστρέφουν για τρίμηνο στις πατρίδες τους; Πολύ αμφιβάλω για αυτό. Περισσότερο πιθανό είναι  να κάνουν τις πληρωμένες διακοπές τους με δωρεάν στέγη, πλούσιες παροχές και καμία υποχρέωση και στη συνέχεια να εξαφανιστούν στο κέντρο των Αθηνών και να μην γυρίσουν ποτέ πίσω. Βέβαια για να υπογραφούν αυτές οι συμφωνίες, σίγουρα υπάρχουν μεγάλα κέρδη από πίσω.

Το Πακιστάν πρέπει να θυμίσουμε ότι είναι μια πυρηνική δύναμη και θεωρείται  όχι απλώς σύμμαχος αλλά αδελφή χώρα με την Τουρκία, την οποία συνεχώς υποστηρίζει με αεροσκάφη και πολεμικά πλοία κοντά στο Καστελόριζο. Το Πακιστάν επίσης κάνει ζωντανή μετάδοση από τις προωθούμενες και καθοδηγημένες διαδηλώσεις των Πακιστανών στην Αθήνα, όπως  από την πρόσφατη διαμαρτυρία τους «κατά των ινδικών θηριωδιών στο Κασμίρ». Ενώ οι μόνοι Έλληνες που έχουν το δικαίωμα της πορείας και προβολής είναι οι ΛΟΑΤΚΙ και οι αριστεροί (όλοι οι άλλοι κρίνονται παράνομοι), οι Πακιστανοί μπορούν να διαδηλώνουν ανεξέλεγκτα. Ποια είναι η στάση σας κε Μητσοτάκη σε διαδηλώσεις κατά της Ινδίας αφού 2 χρόνια πριν, στην  ΔΕΘ του 2019 αποκαλούσατε την Ινδία ως την «μεγαλύτερη δημοκρατία στον κόσμο. Με την οποία μοιραζόμαστε πολλά κοινά. ...Τον πόθο για εθνική ολοκλήρωση, που κέρδισαν με αγώνες οι λαοί μας τον 19ο και τον 20ο αιώνα». Δεν υπάρχει συντονισμός ή σταθερή εξωτερική πολιτική; Πως ο κος Μηταράκης στην επίσκεψή του δήλωσε ότι «Η ιστορία της Ελλάδας είναι παρόμοια με αυτή του Πακιστάν»; Μήπως μας θεωρεί και Πακιστανική αποικία; Ή μήπως όπου υπάρχουν λεφτά δεν υπάρχει πολιτική, είτε εξωτερική είτε εσωτερική. Γιατί στο εσωτερικό από ότι φαίνεται τα χρήματα φτάνουν και περισσεύουν για να φτιαχτούν οι υπερδομές, αλλά μέχρι τώρα δεν βλέπουμε κανένα έργο. Ή μήπως δεν τους φτάνουν τα χρήματα και πλέον οι Υπουργοί δεν τα βγάζουν πέρα με τον μισθό τους, όπως ανέφερε ο κος Γεωργιάδης από την Καστοριά. Έργα βέβαια δεν γίνονται όπου δεν υπάρχει μεγάλο κέδρος, ούτε στο Μάτι, στο οποίο κατά ένα μεγάλο ποσοστό οφείλετε την εκλογή σας, ούτε στην Βόρεια Εύβοια, όπου ακόμα η επιτροπή των ειδικών που παρουσιάσατε επεξεργάζεται τα δεδομένα, ούτε βέβαια στο Αρκαλοχώρι της Κρήτης που ακόμη σημειώνονται σεισμοί και κατά την πρόσφατη κακοκαιρία «Ελπίδα» οι σεισμόπληκτοι που μένουν στους οικίσκους, κυρίως ηλικιωμένοι και οικογένειες με μικρά παιδιά, κυριολεκτικά ξεπάγιασαν καθώς τα κλιματιστικά δεν λειτουργούσαν λόγω της παγωνιάς.

Οι θέσεις των ΕΛΛΗΝΩΝ, είναι ξεκάθαρες και Ελληνικές, νοιάζονται πρωτίστως για τον  Έλληνα πολίτη. Με το πρόγραμμα «Αυτάρκεια» αναμένεται να υπάρχουν επαρκή αποθέματα τόσο σε πρώτες ύλες, όσο και σε Ενέργεια αλλά και σε αγαθά για τους πολίτες. Όσο για τους προσφιλείς μετανάστες, μπορούν με τις απ’ ευθείας πτήσεις σας να επιστρέψουν στις πατρίδες τους και να ενωθούν εκεί με τις οικογένειές τους αφού θα έχουν τελειώσει οι δωρεάν πριμοδοτούμενες παροχές σας. Όπως είπε και ο μεγάλος Ινδός Μαχάτμα Γκάντι, «Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, αργότερα σε πολεμούν και μετά τους κερδίζεις» .Τώρα οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι στη φάση που θα κερδίσουν, όχι απλώς για να μπει στην Βουλή το κόμμα αλλά να ορθοποδήσει και πάλι όλη η Ελλάδα. Μέχρι την άλλη Κυριακή καλή δύναμη και καλή συνέχεια.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης