Οι καταστροφικές συνέπειες του εγκλεισμού στην υγεία των παιδιών!

Έλληνες  09/09/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τώρα ξαφνικά θυμήθηκαν τις καταστροφικές συνέπειες του εγκλεισμού στα παιδιά! Όταν Πανεπιστήμια και Επιστήμονες διεθνούς εμβέλειας δημοσίευαν μελέτες για τους πολλαπλούς κινδύνους του εγκλεισμού οι στρατευμένοι «ειδικοί» σφυρίζανε αδιάφορα...

Μόλις χθες η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Μαρία Θεοδωρίδου της Επιτροπής Εμβολιασμών παραδέχεται ότι παιδιά με ρευματοειδή αρθρίτιδα εμφάνισαν αύξηση 16,9% στις παρενέργειες της νόσου στη διάρκεια των εγκλεισμών λόγω της μειωμένης φυσικής δραστηριότητας.

Επίσης, η ίδια αναφέρεται σε νέα μελέτη κατά την οποία από τον Ιανουάριο του 2020 έως τον Φεβρουάριο του 2021, 25% των παιδιών εμφανίζουν συμπτώματα κατάθλιψης και 20% συμπτωματολογία άγχους, ποσοστά υπερδιπλάσια σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

«Fiat justitia et pereat mundus» (= «Aς απονεμηθεί Δικαιοσύνη και ας εκλείψει ο κόσμος»).

Εδώ και μήνες το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ έχει επισημάνει τις συνέπειες του εγκλεισμού στους ανθρώπους και κυρίως στα παιδιά. Του πιο σκληρού εγκλεισμού στην Ευρώπη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι υπόλογος απέναντι στην κοινωνία για το καταστροφικό του έργο. Ήρθε η ώρα να παραιτηθεί. Είναι ανίκανος να ηγείται της χώρας!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης