Οι «ματωμένοι γάμοι» ως κανόνας των λαθρομεταναστών

Έλληνες  11/02/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει η Σοφία Ναρλίδου

Υποψήφια Βουλευτής Πέλλας

Αυτή είναι η Μόνα, μια ανήλικη νύφη, όπου αυτός που την παντρεύτηκε στα 12 της χρόνια, της έκοψε - λίγα χρόνια αργότερα - και το κεφάλι και το περιέφερε στους δρόμους του Ιράν! Σοκαριστήκατε;

Και που είστε ακόμη, μιας και η σιωπή σας, η σιωπή του καθένα μας, είναι η αιτία για την μεγάλη συμφωνία του ενός εκ των πλέον απαράδεκτων των "αρίστων", του Υπουργού Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη, με την κυβέρνηση του Πακιστάν.

Και όλη αυτή η κουλτούρα που έχουν αυτοί οι λαοί, η τόσο ξένη απέναντι στην ιδιοσυγκρασία του Έλληνα, μεταφέρεται και εδραιώνεται στην Ελλάδα. Δεν μιλάμε για κακοποιά στοιχεία, δεν μιλάμε απλά για εγκληματικούς χαρακτήρες, όπως σαφώς και υπάρχουν εγχώρια αλλά για μια κουλτούρα που απλώνεται επικίνδυνα πλέον στην Ελλάδα.

Για να μην έχουμε "ματωμένους γάμους" σε απίστευτες προεκτάσεις, για να μην γίνει η γυναικοκτονία κανόνας και όχι έγκλημα, για να μην χάσουμε τελείως τα ανθρώπινα δικαιώματα και ειδικά των γυναικών χρειάζεται καθημερινός αγώνας.

Αλλιώς, θα έχουμε το έγκλημα δίπλα μας, θα ζήσουμε σε μια ακόμα πιο τρομακτική κατάσταση από ότι σήμερα και χωρίς κανείς να μπορεί να αντιδράσει. Γιατί θα είναι αργά και οι "ματωμένοι γάμοι" θα αποτελούν καθημερινό φαινόμενο ανάμεσά μας.

Ξένοι, μέσα στην ίδια μας την πατρίδα...


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης