Οι παρακρατικοί αλήτες του indymedia συνεχίζουν να καλύπτονται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Έλληνες  11/12/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το κίνημά μας συμμετείχε δυναμικά στην εκδήλωση τιμής και μνήμης υπέρ των ηρώων του συντάγματος χωροφυλακής Μακρυγιάννη. Τα χειροκροτήματα των παρευρισκόμενων, η νεολαία του κόμματος που έχει κυριαρχήσει στο δρόμο, καθώς και η γενικότερη ραγδαία άνοδός μας δεν άφησαν ασυγκίνητους τους γνωστούς - άγνωστους παρακρατικούς αλήτες του Athens indymedia, που καλύπτονται και από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.                     

Με μια πραγματικά αξιοθρήνητη δημοσίευση γεμάτη απειλές για την ζωή μας νομίζουν οι ανόητοι ότι θα μας κάνουν να φοβηθούμε. Πραγματικά θα ήταν για γέλια αν δεν ήταν οι συγκεκριμένοι τύποι για κλάματα.

Νομίζετε πραγματικά ότι θα μας κάνετε με μια ανακοίνωση να φοβηθούμε. Δεν φοβηθήκαμε όταν ο Ιδρυτής μας Ηλίας Κασιδιάρης πήγαινε στην φυλακή, όταν είδαμε τους θρασύδειλους συνοδοιπόρους σας να δολοφονούν τα αδέρφια μας Γιώργο Φουντούλη και Μάνο Καπελώνη θα φοβηθούμε ρε ανόητοι τώρα;; Είστε βαθιά γελασμένοι και δικαίως γιατί δεν μπορείτε να διανοηθείτε καν τι θα πει αγώνας ανιδιοτελής για ιδέες, ιδανικά και πατρίδα. 

Αλήτες του INDYMEDIA μάλλον δεν έχετε πάρει χαμπάρι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Στην συγκεκριμένη εκδήλωση βρεθήκαμε για να τιμήσουμε τους ανθρώπους που 80 χρόνια πριν κράτησαν την τελευταία γραμμή άμυνας ενάντια στους δικούς σας ιδεολογικούς προγόνους. Και τι έγινε τότε; Πολύ απλά ο εθνικός στρατός άντεξε και λίγο αργότερα ήρθε ο θρίαμβος στο Γράμμο και στο Βίτσι.                                   

Σήμερα η τελευταία γραμμή άμυνας ενάντια στον ανθελληνισμό είναι το ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ. Που όπως το σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη θα αντέξει και στο τέλος θα νικήσει.

Γιατί στο τέλος Νικάει πάντα το δίκαιο, η αλήθεια, η Ελλάδα!!!                                                                                                                                                                                                                     

ΑΡΗΣ ΣΑΠΟΥΝΑΣ,

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης