Οι πυρκαγιές στην Ελλάδα και μία επικίνδυνη κυβέρνηση

Έλληνες  10/08/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Σταύρος Μπιτσικόλης,

υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας

Η χώρα μας τις περασμένες ημέρες – ακόμα και σήμερα υπάρχουν φωτιές - ταλανίσθηκε από ένα κύμα σφοδρών πυρκαγιών οι οποίες έπληξαν τα δάση, τις περιουσίες και τα σπίτια των Ελλήνων. Η πυροσβεστική υπηρεσία μαζί με απλούς εθελοντές έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τις σβήσουν ενώ η κυβέρνηση έκανε ό,τι μπορούσε ώστε αυτή η ζημιά να είναι όσο μεγαλύτερη γίνεται. Αφού έκαναν εχθρό τη Ρωσία με τις κυρώσεις οι οποίες πλήττουν τον απλό Έλληνα πολίτη και στερήθηκαν την πολύτιμη βοήθεια σε εναέρια μέσα, η οποία δόθηκε απλόχερα τον προηγούμενο χρόνο στις μεγάλες φωτιές της Αττικής, τώρα επιρρίπτουν την ευθύνη γι’ αυτό το ξέσπασμα στην… κλιματική αλλαγή, ενώ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση το σχέδιο για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών σε όλη την Ελλάδα αλλά και στα καμένα.

Με αυτόν τον σκοπό εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Γερμανίας και αποκομίζουν αμύθητα κέρδη οι εργολάβοι της ΝΔ.

Ταυτοχρόνως, απαγορεύεται στον απλό πολίτη να περπατήσει στα δάση μας, θεωρώντας μας όλους εν δυνάμει εμπρηστές ενώ δεν υπάρχει καμία σοβαρή δασοπροστασία και οι υπηρεσίες του κράτους βρίσκονται κυριολεκτικά εν υπνώσει. Είναι προφανές ότι η πολιτική ελίτ της χώρας αδιαφορεί πλήρως για την προστασία του περιβάλλοντος και τις περιουσίες των Ελλήνων πολιτών.

Μόνο μια εθνική κυβέρνηση με το Εθνικό Κόμμα Έλληνες και τον Ηλία Κασιδιάρη μπορεί να ανατρέψει αυτήν την κατάσταση και με τη βοήθεια όλων των Ελλήνων να προστατεύσει και το περιβάλλον αλλά και τις περιουσίες όλων μας, χωρίς να νοιάζεται για αλλότρια συμφέροντα.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης