Οι τηλε-λοιμωξιολόγοι και το θέατρο του παραλόγου

Έλληνες  05/04/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Εδώ και πολύ καιρό έχει καταστεί εμφανές ότι οι λοιμωξιολόγοι της tv έχουν χάσει την μπάλα, κατά το κοινώς λεγόμενον.

Το θέαμα που προσφέρουν είναι θλιβερό, καθώς περιφέρονται από κανάλι σε κανάλι προκειμένου να γεμίσουν τον τηλεοπτικό χρόνο των διαφόρων εκπομπών πλύσης εγκεφάλου και να προωθήσουν τις εκάστοτε κυβερνητικές ντιρεκτίβες.

Καθώς όμως αλλάζουν οι πολιτικές προτεραιότητες της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, είναι κι αυτοί με τη σειρά τους αναγκασμένοι να αλλάζουν πλήρως την γραμμή και να υποστηρίζουν τα ακριβώς αντίθετα με εκείνα που έλεγαν μέχρι πριν από λίγο καιρό!

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, τα λεγόμενά τους να προκαλούν θυμηδία και να μπορούν να χαρακτηριστούν ως τραγέλαφος.

Μόνο έτσι μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την «επιφοίτηση» που είχε η καθηγήτρια Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ στην χθεσινή συνέντευξή της στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στον Αντ1, όπου παραδέχθηκε ότι τα μέτρα γενικού εγκλεισμού (lockdown) όχι μόνο δεν βοήθησαν αλλά αντιθέτως επιδείνωσαν το πρόβλημα της μετάδοσης του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, προέβη στην παραδοχή ότι «Κλείνοντας τους ανθρώπους μέσα αυξήσαμε τη διασπορά – Είχαμε λάθος στοιχεία»:

«Νομίζω ότι εκείνο που δεν είχε ληφθεί υπόψιν στην οργάνωση των μέτρων, ήταν ότι δεν ήμασταν πλέον στην κατάσταση όπου δεν είχαμε παρά ελάχιστα κρούσματα και επομένως η πιθανότητα να συναντήσουμε κάποιο κρούσμα ήταν εκτός σπιτιού, εκτός πολυκατοικίας και θεωρήσαμε ότι με το να περιορίσουμε τους ανθρώπους σε κλειστούς χώρους, θα προλαμβάναμε την μικρή έκθεση που μπορεί να προκύψει στους ανοιχτούς χώρους. Αυτό όμως δεν ίσχυε, είχαμε ήδη ενδοοικογενειακή και θα έλεγα ενδοεπαγγελματική και ενδοκτιριακή διασπορά μεγάλη και κλείνοντας τους ανθρώπους μέσα αυξήσαμε την διασπορά…Ήτανε λάθος, προφανέστατα λόγω λάθος στοιχείων. Δηλαδή δεν είχανε επαρκή πληροφορία αυτοί που αποφάσισαν και δεν είχαν και κατανόηση της προστατευτικής δράσης του υπαίθριου χώρου».

Ενώ για τους εμβολιασμούς δήλωσε: «Χρειάζεται ψυχραιμία και υπομονή για να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει με το συγκεκριμένο εμβόλιο της AstraZeneca, που νομίζω ότι με σοβαρή καταγραφή των προβλημάτων θα μπορέσει να εντοπιστεί ποια ομάδα είναι πιο ευάλωτη και να χρησιμοποιηθεί για αυτή την πιο ευάλωτη ομάδα κάποιο άλλο εμβόλιο».

Εν ολίγοις, εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων θα γίνουμε πειραματόζωα μέχρις ότου τα τζιμάνια που έχει επιστρατεύσει η κυβέρνηση βγάλουν άκρη με τις παρενέργειες των εμβολίων και τις ομάδες του πληθυσμού που πλήττονται περισσότερο απ’ αυτές. Αλήθεια, ο φιλοκυβερνητικός καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος που έλεγε ότι 3-4 εβδομάδες κλινικών δοκιμών είναι αρκετές προκειμένου να κριθεί η ασφάλεια των εμβολίων, τι έχει να πει τώρα;
https://www.youtube.com/watch?v=hWkk2cjsF2A&feature=emb_imp_woyt

Από τα παραπάνω φαίνεται ότι η κα Λινού (να θυμίσουμε ότι το 2009 ήταν υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στη Β΄ Αθηνών επί προεδρίας Γιωργάκη Παπανδρέου, ενώ το 2011 ορίστηκε Ειδική Γραμματέας Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης) χρειάστηκε ένα έτος και πλέον προκειμένου να αντιληφθεί αυτά που οι "ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα", καθώς επίσης και έγκριτοι επιστήμονες παγκοσμίου φήμης όπως ο κύριος Ιωαννίδης από το Πανεπιστήμιο του Stanford, φώναζαν από την πρώτη στιγμή.

Το ερώτημα είναι, υπάρχει Εισαγγελέας να παρέμβει και να ασκήσει διώξεις σε όλους αυτούς οι οποίοι χάραξαν την λανθασμένη στρατηγική αντιμετώπισης του κορωνοϊού και επιπλέον εισηγήθηκαν ή αποφάσισαν τα εσφαλμένα μέτρα γενικού εγκλεισμού τα οποία κατέστρεψαν κοινωνία, οικονομία, υγεία, εργασιακά δικαιώματα και εν τέλει τις ίδιες τις ζωές εκατομμυρίων Ελλήνων;


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης