Οι Τούρκοι εμβόλισαν δυο φορές σκάφος του λιμενικού. Έχει να πεί κάτι ο "πολύς" Δένδιας γι αυτό;

Έλληνες  06/05/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Καθημερινή "Ενταση επικρατεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην οριογραμμή Ελλάδας – Τουρκίας στη Λέσβο, όπου μάλιστα τα ξημερώματα χθες καταγράφηκαν αυξημένες μεταναστευτικές ροές. Είναι χαρακτηριστικό ότι προ εξαημέρου στην ίδια θαλάσσια περιοχή εκτυλίχθηκε θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε σκάφος του Λιμενικού και τουρκική ακταιωρό, δίχως μέχρι σήμερα το συμβάν να δει το φως της δημοσιότητας.

Απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες της «Κ» αναφέρουν ότι το επεισόδιο σημειώθηκε νυχτερινές ώρες, όταν, κατά τη διάρκεια περιπολίας στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Λέσβου, τουρκική ακταιωρός χτύπησε, και μάλιστα δύο φορές, στο πρυμναίο τμήμα του το πλοίο ανοικτής θαλάσσης «050 – Αρκοί» του Λιμενικού. Από τη σύγκρουση, το σκάφος του Λιμενικού υπέστη μικρές υλικές ζημιές. Παρόμοιο συμβάν είχε σημειωθεί και τον Ιανουάριο στην περιοχή των Ιμίων.

Χθες, στο διάστημα από τις 2 τα ξημερώματα έως τις 7 το πρωί, 6 βάρκες με περίπου 300 μετανάστες στο σύνολό τους απέπλευσαν από τα παράλια της Τουρκίας με προορισμό τη Λέσβο. Επειτα από αρκετές ημέρες που στην περιοχή έπνεαν ισχυροί βόρειοι άνεμοι, οι συνθήκες τα ξημερώματα της Παρασκευής ήταν πρόσφορες για τον διάπλου."

Λίγες μόνο μέρες μετά τον..θρίαμβο του υπουργού εξωτερικών Ν Δένδια στην Άγκυρα, τα γεγονότα ήρθαν να επιβεβαιώσουν το κατά πόσο ίδρωσε το αυτί της τουρκίας από το επικοινωνιακό Show του...δελφίνου. Οι τούρκοι έδειξαν για ακόμα μια φορά το αλγεινό πρόσωπο της προκλητικότητας επιδεικνύοντας την μεγαλοπρεπή τρύπα στο νερό που κατάφερε ο λαοπρόβλητος(;) υπουργός.

Και πως να μην είναι έτσι, όταν ο προαιώνιος εχθρός γνωρίζει εκ των προτέρων ότι τα λόγια του επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας είναι κενά περιεχομένου; Ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση οι λεονταρισμοί Δένδια να γίνουν πράξη;

Προφανώς το επιτελείο του Ερντογάν δεν ενημερώνεται από τον ΣΚΑΙ και δεν γνωρίζει ότι έχει απέναντί του τον...τιτάνα της διεθνούς διπλωματίας Ν.Δένδια


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης