Οχι απλά εφαρμόζει, αλλα επεκτείνει την συμφωνία των Πρεσπών η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Έλληνες  30/04/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Συμμετοχή των Σκοπίων στον τερματικό σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου (ΥΦΑ) στην Αλεξανδρούπολη και στη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής με φυσικό αέριο, στην ίδια πόλη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα dimokratia η κυβέρνηση σχεδιάζει να κάνει..συνέταιρο τους σκοπιανούς στον επικείμενο τερματικό σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου (ΥΦΑ) στην Αλεξανδρούπολη αλλά και στη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής με φυσικό αέριο στην ίδια πόλη, επεκτείνοντας ακόμα περισσότερο την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών μέσω της οικονομικής αλληλεξάρτησης των δύο χωρών.

Ήδη στην συμφωνία των Πρεσπών με βάση τις προβλέψεις του «Συμφώνου Κατανόησης» που έχουν υπογράψει από το 2016 (επί ΣΥΡΙΖΑ) οι δύο πλευρές, θα κατασκευάσουν από κοινού έναν αγωγό φυσικού αερίου ο οποίος θα τροφοδοτεί τα σκόπια. Ο ΔΕΣΦΑ θα αναπτύξει και θα λειτουργήσει το ελληνικό τμήμα. Ο αγωγός θα έχει μήκος 50 χλμ., θα ξεκινά από την περιοχή της Νέας Μεσημβρίας Θεσσαλονίκης και θα καταλήγει στα σύνορα Ελλάδας – Σκοπίων, στην περιοχή των Ευζώνων. Αντιστοίχως, το τμήμα του αγωγού εντός της εθνικής επικράτειας των Σκοπίων θα έχει μήκος 110 χλμ. και θα εκτείνεται έως την πόλη Στιπ.

Τέτοιου είδους οικονομικές σχέσεις έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν μια de facto οικονομική αλληλεξάρτηση μεταξύ των δύο χωρών. Κοντολογίς, οι προδοτικές κυβερνήσεις, ό, τι υπέγραψαν με το μελάνι προσπαθούν να το διασφαλίσουν με το χρήμα.

Η κυβέρνηση της ΝΔ ξεπέρασε ακόμα και τον ΣΥΡΙΖΑ σε ενδοτισμό και εθνική μειοδοσία, γεγονός το οποίο αποδεικνύει και στον πλέον αδαή, ότι η κυβέρνηση της ΝΔ είναι απλώς η συνέχεια της προδοτικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ στα εθνικά θέματα. Η ΝΔ εδώ και χρόνια όχι μόνο έχει απεκδυθεί τον μανδύα του πατριωτικού κόμματος, αλλά τον έκανε κουρέλια και τον φόρεσε καθώς παρήλαυνε στο...pride.

Θρηνούμε την χαμένη αθωότητα όσων πατριωτών πίστεψαν, έστω και για λίγο, ότι η κυβέρνηση της ΝΔ θα ακυρώσει την συμφωνία των Πρεσπών και τους καλούμε να πλαισιώσουν τον αγώνα του κινήματός μας, των ΕΛΛΗΝΩΝ, για μια Ελλάδα ελεύθερη και ισχυρή, και μια Μακεδονία ΕΛΛΗΝΙΚΗ.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης