ΟΧΙ στην προπαγάνδα της Αμάλ!

Έλληνες  03/09/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η δύσμορφη Αμάλ, που περιφέρεται και στην Ελλάδα και την ακολουθούν άθεοι, λαθρομετανάστες και ΜΚΟ, τελικά δεν πετυχαίνει τον σκοπό που οι «χορηγοί» της θα ήθελαν. Ο κόσμος δεν αγκάλιασε αυτήν την προσπάθεια χειραγώγησης και ήδη στη Λάρισα υπήρξαν και αντιδράσεις. Οι Λαρισαίοι είπαν ΟΧΙ στην προπαγάνδα της Αμάλ.  Από νωρίς το απόγευμα μαζευτήκαμε εμείς οι πολίτες της Λάρισας για να διαμαρτυρηθούμε για τα ξενοκίνητα δρώμενα της Αμάλ που υιοθετήθηκαν ωστόσο από τον αριστερό Δήμαρχο της πόλης και  άλλες "συλλογικότητες" και "πρόσφυγες". Οι αντιδράσεις των απλών ανθρώπων   ήταν πολλές και απρόβλεπτες, αλλά πάντα ειρηνικές, παρά την προσπάθεια σπίλωσης από διάφορα ΜΜΕ.

Ήταν εκπληκτικό το πως φιλήσυχοι, συνηθισμένοι άνθρωποι  μπορούν να βγουν στον δρόμο για να προστατεύσουν τον κόσμο τους. Εδώ στην καρδιά του Θεσσαλικού Κάμπου αντισταθήκαμε ως Έλληνες για όλα αυτά που προετοιμάζουν οι δυνάστες μας για εμάς χωρίς εμάς.

Για την Ορθοδοξία, το Έθνος και την Πατρίδα!

Μαρία Μπίλλη

Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας  Β.Α (Ηons)

Στέλεχος  των ΕΛΛΗΝΩΝ -Τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων

Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας

Υ.Γ. Σήμερα η Αμάλ περιφέρεται στους δρόμους της Αθήνας με τις ευχές Μπακογιάννη. Για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης απαγορεύτηκαν οι παρελάσεις. Το να γυρνάει η Αμάλ με χιλιάδες μετανάστες και ΜΚΟτζήδες δεν ενέχει κανέναν κίνδυνο για την διασπορά του ιού. Κάτοικος του κέντρου των Αθηνών περιγράφει παρακάτω τη ζωή του Αθηναίου πολίτη, με αφορμή δήλωση της Μελίνας Δασκαλάκη για την… φιέστα της Αμάλ στην Αθήνα. Αναλυτικότερα έγραψε:

«Εμείς πρέπει να κανονικά να χρησιμοποιήσουμε μια κόκκινη κλωστή για να βρούμε τον δρόμο μας και να αναρωτηθούμε εάν ζούμε ακόμη στην ίδια πόλη που γεννηθήκαμε... Να βρούμε τον δρόμο μας ανάμεσα στα παράνομα τζαμιά, τις κελεμπίες, τις μπούργκες, τις παντόφλες, τις "όμορφες" μυρωδιές, τα χιλιάδες καταστήματα αλλοδαπών, να βρούμε τον δρόμο μας στις κατειλημμένες πλατείες και τους δημόσιους χώρους, ανάμεσα στην βρωμιά που λέγεται κέντρο της Αθήνας».

Τα συμπεράσματα δικά σας…


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης