Ο «κακός χαμός» συνεχίζεται…

Έλληνες  07/09/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το να καταλάβει κανείς τα ψέματα της κυβέρνησης σχετικά με τη μείωση των ροών στο μεταναστευτικό δεν είναι δύσκολο. Από την πρώτη στιγμή έχουμε επισημάνει την εικόνα που προωθεί η κυβέρνηση και την πραγματικότητα, που είναι εντελώς αντίθετη. Οι μετανάστες εισβάλουν από τον Έβρο κατά εκατοντάδες καθημερινά, όσα σόου και να στηθούν στην πολύπαθη αυτή περιοχή από τα κυβερνητικά στελέχη. Απόδειξη των λεγομένων μας είναι η παρακάτω είδηση. Είδηση, η οποία γράφτηκε από τον κ. Καμαρίδη, δημοσιογράφο στη Θράκη και όχι από εμάς. Ολόκληρο το ρεπορτάζ:

«Όχι ρε φίλε… Δέκα περιπτώσεις διακίνησης μεταναστών και μάλιστα μόνο αυτές που έπεσαν στα «χέρια» της αστυνομίας, είναι πάρα πολλές για ένα Σαββατοκύριακο στην περιοχή μας! Το χειρότερο ότι οι αρκετές απ’ αυτές κατέληξαν και πάλι με τροχαία ατυχήματα, που προκαλούν οι διακινητές, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις… δεν ξέρουν καν να οδηγούν! Παίζουν δηλαδή την ανθρώπινη ζωή κορώνα-γράμματα και όχι μόνο των διακινούμενων μεταναστών, αλλά και των ανυποψίαστων πολιτών που θα βρεθούν στον δρόμο! Φανταστείτε και τι διαφεύγει αφού την ίδια στιγμή της σύλληψης σε μια περίπτωση (και άρα την απασχόληση των αστυνομικών) λίγο πιο κάτω μια άλλη περίπτωση διακίνησης βρίσκεται σε εξέλιξη… Επιμένω στην άποψη ότι όλοι αυτοί που ασχολούνται με την διακίνηση μεταναστών και που δεν διστάζουν να στείλουν μέχρι και στον θάνατο αρκετούς από δαύτους, πέφτουν προφανώς στα «μαλακά» και ότι χρειάζεται αυστηρότερο ποινικό πλαίσιο, γιατί στο υφιστάμενο, το είδος ανθίζει και πολλαπλασιάζεται σε μεγαλύτερους ρυθμούς και από την… «λερναία ύδρα»! Και χωρίς υπερβολή».

Βεβαίως όσα εκθέτει ο δημοσιογράφος είναι απόλυτα σωστά. Για να αλλάξει το ποινικό πλαίσιο και το πλαίσιο ελέγχου των συνόρων μας χρειάζεται πολιτική βούληση. Βούληση την οποία δεν έχει η Νέα Δημοκρατία, το κόμμα του ανθελληνισμού, της προδοσίας, του πολυπολιτισμού και του μπολιάσματος με μετανάστες. Βούληση την οποία διαθέτουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ και μόνο. Βούληση, όρεξη και ένα πλήρως οργανωμένο Κυβερνητικό Πρόγραμμα για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης