Ο Παναγιωτόπουλος προσβάλλει βάναυσα τους Στρατιωτικούς!

Έλληνες  12/06/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με «ελβετικό τυρί» παρομοίασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στην Βουλή το σύστημα πληροφοριών στις Ένοπλες Δυνάμεις στηλιτεύοντας τις διαρροές ευαίσθητων πληροφοριών και σημειώνοντας πως θα θέσει το θέμα στους αρχηγούς των επιτελείων.

«Θα θέσω θέμα στους αρχηγούς για το ελβετικό τυρί στα επιτελεία. Η άσκηση αντικατασκοπείας δεν έχει νόημα. Είναι πρόβλημα. Το συζητάνε όλοι στα καφενεία. Ποιοι; Αξιωματικοί; Υπαξιωματικοί; Προς Θεού. Είναι σημείο ανησυχίας αυτό. Η πληροφορία δεν πρέπει να είναι προσβάσιμη σε όλους. Εκφράζω την ευχή να μιλάνε όλοι λιγότερο. Τα στελέχη των ΕΔ δεν μπορούν να διοχετεύουν πληροφορίες ψάξε αυτό, δες εκείνο, δες αν ισχύει το άλλο» είπε χαρακτηριστικά, στο πλαίσιο ενημέρωσης της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής για το ζήτημα της αμυντικής βοήθειας στην Ουκρανία.

Είναι λυπηρό Έλληνας υπουργός και μάλιστα υπεύθυνος για την εθνική μας άμυνα να συκοφαντεί τους Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Οι Έλληνες Στρατιωτικοί έχουν υψηλό το αίσθημα της ευθύνης και τηρούν πιστά τον όρκο που έδωσαν ενώπιον του Θεού προς την Πατρίδα.

Με τις τουρκικές απειλές να εντείνονται καθημερινά η προσπάθεια του αρμοδίου υπουργού να πλήξει το ηθικό των ανδρών και γυναικών των Ενόπλων μας Δυνάμεων αποτελεί αντεθνική πράξη και ο πρωθυπουργός οφείλει να απομακρύνει τον επικίνδυνο πολιτικό προϊστάμενό τους.

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεών μας και τα στηρίζει για να συνεχίσουν να εκτελούν με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό τα υψηλά τους καθήκοντα.

Δημήτριος Βαλασίδης

Συνταγματάρχης ε-α, οικονομολόγος MBA, συγγραφέας

Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης