Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο ΠΕΛΛΑΣ αποκαλεί παθογένεια τη δικαιοσύνη του ΕΛΓΑ

Έλληνες  09/01/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Παθογένεια είναι πως δεν τηρούνται όλα αυτά κ. Μαντοκούδη!

Η αδιαφορία των τοπικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας και όχι μόνο ξεσκεπάζεται από μόνη της, καθώς σε  συνέντευξη που διάβαζε από μέσα ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Πέλλας, αποκάλεσε ως παθογένειες την αμεσότητα και την δικαιοσύνη του ΕΛΓΑ. Παθογένεια αγαπητέ πρόεδρε της ΔΗΜΤΟ Πέλλας είναι πως ο τόπος κυβερνάται από την ΝΔ που δεν έχει τηρήσει αυτά που εσείς αποκαλείτε παθογένειες.

Αναρωτιέμαι αν τελικά γνωρίζατε το θέμα για το οποίο βρεθήκατε εκεί. Προσωπικά ως αποδέκτης πολλών αντιδράσεων από αγρότες της περιοχής φαίνεται πως ούτε ξέρετε ούτε και ενδιαφέρεστε για τα ζητήματα του τόπου. Και το χειρότερο όλων, είναι πως διαβάζετε τις απαντήσεις από τα φυλλάδια που έχετε μπροστά σας. Βρεθήκατε εκεί ως  διαδικτυακός αναγνώστης με σημειώσεις ενορχηστρωμένες και γραμμένες από τα ανώτατα πλαίσια του κόμματος που υπηρετείτε κάτι το οποίο πανθομολογουμένως δείχνει πως δεν ενδιαφέρεστε για τα ζητήματα των αγροτών.

Αποκαλείτε ως παθογένειες αυτά τα τρία στοιχεία, παθογένεια είναι που δεν τηρούνται αυτά τα οποία αναφέρετε. Ο δημόσιος λόγος κ. Μαντοκούδη είναι ευθύνη και όχι αγγαρεία διαβάσματος έτοιμων κειμένων. Έτσι είναι όμως, όταν οι τοπικές οργανώσεις εξυπηρετούν βουλευτές και διορίζονται παρατρεχάμενοί τους ως πειθήνια όργανα με συμφέροντα στις τοπικές οργανώσεις της ΝΔ όπου θα ετοιμάσουν το the Great Reset  των αγροτών με αδικία.

Δήμος Κυριλίδης

Μηχανικός Περιβάλλοντος

Τομεάρχης Ενέργειας και Υδρογονανθράκων


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης