Παιχνίδια  στις πλάτες των αγροτών από την κυβέρνηση

Έλληνες  08/02/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Κατά την διάρκεια σύσκεψης του πρώην πλέον υπουργού αγροτικής ανάπτυξης  Σπήλιου Λιβανού στην Σπάρτη, πραγματοποιήθηκαν κυνικοί  και απαράδεκτοι σχολιασμοί για τους πυρόπληκτους που υπέστησαν δραματικές στιγμές το 2007.

Στην σύσκεψη γελούσαν με τα τραγικά συμβάντα και παραδέχτηκαν τα ψηφοθηρικά τους κριτήρια, πράγμα που αποκρυσταλλώνει την αναισθησία υπουργών της ΝΔ οι οποίοι δεν διακατέχονται έστω από μια ελάχιστη ευθιξία. Χωρίς όμως να αρκεί αυτό, ο  Μητσοτάκης τοποθετεί αναρμόδιους ανθρώπους σε ένα βαρυσήμαντο υπουργείο την ώρα που ο αγροτικός κόσμος βρίσκεται σε πλήρη απόγνωση με τις αυξημένες τιμές σε όλα τα προϊόντα που απαιτούνται για την δημιουργία και συγκομιδή της παραγωγής.

Μεγάλο ερώτημα επίσης, δημιουργείται για την μη αξιοποίηση βουλευτών αγροτικών νομών, σε ένα τέτοιο υπουργείο. Ο ασήμαντος ρόλος, συγκεκριμένα, των βουλευτών της ΝΔ στο νομό Πέλλας προκύπτει από την μη τοποθέτησή τους σε αυτό το υπουργείο.

Η ΝΔ θα πρέπει να σταματήσει να εμπαίζει τους αγρότες με άσχετους υπουργούς που δεν μπορούν να επιλύσουν τα προβλήματά τους.

Δήμος Κυριλίδης,

Τομεάρχης Ενέργειας και Υδρογονανθράκων   


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης