Παράνοια ή Απλώς Μιμητισμός του Κιμ Γιονγκ-ουν

Έλληνες  19/04/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Της Συγγραφέως ″Φλόγα του Ταινάρου

Φτάσαμε λοιπόν στον δέκατο τέταρτο μήνα της τρομολαγνικά αποκαλούμενης πανδημίας. Μιας πανδημίας που με τους αλλεπάλληλους εγκληματικούς χειρισμούς της ″κυβέρνησης των λοιμωξιολόγων″, έχει εξελιχθεί σε πραγματική καταστροφή για τον τόπο και το λαό μας. Κατέστρεψαν τα πάντα: Την σωματική και ψυχική μας υγεία. Την οικονομία μας. Τον τουρισμό μας, τη μοναδική πλέον βιομηχανία που γλύτωσε από τη λαίλαπα της μεταπολίτευσης. Και κυρίως το μέλλον των παιδιών μας.

Πέρυσι τον Μάρτιο, μας έκλεισαν για τα καλά στα σπίτια μας, για το καλό μας. Ενώ τα πάντα γκρεμίζονταν γύρω μας, οι ολετήρες παρουσιάζονταν σαν σωτήρες, που μας έσωζαν από την πανδημία. Τα κρούσματα, οι διασωληνωμένοι συνάνθρωποί μας και οι θάνατοι αυξάνονταν, αλλά εμείς έπρεπε να πεισθούμε ότι πάμε καλά, αφού έτσι μας διαβεβαίωναν τα ΜΜΕ. Έρχεται το καλοκαίρι, πιθανότατα λόγω της ηλιοφάνειας, κάπως βελτιώνεται η κατάσταση. Είχαμε άλλωστε να κάνουμε και τις κυβερνητικές φιέστες υποδοχής των τουριστών. Σεπτέμβρης του 2020. Πάλι όλα χάλια. Ξανά όλα κλειστά. Ξανά μαύρο στις ζωές μας. Τους τελευταίους μήνες του 2020 το αφήγημα των αργυρώνητων ΜΜΕ ήταν: «Έρχονται τα εμβόλια που θα μας σώσουν». Έδωσαν βαρύγδουπο τίτλο στον εμβολιασμό: «Ελευθερία». Αρχές του 2021, αρχίζουν οι εμβολιασμοί. Εμβολιάζεται, (εκτός σειράς) σε πανελλήνια απ’ ευθείας μετάδοση, όλος ο θίασος που μας κυβερνά. Εμείς σταθερά κλεισμένοι μέσα. Τα σχολεία κλειστά. Τα καταστήματα κλειστά. Οι εκκλησίες μας κλειστές. Η οικονομία μας σε ελεύθερη πτώση. Οι ζωές μας μαύρες. Ανακοινώνεται διθυραμβικά ότι οι εμβολιασμοί προχωρούν με ραγδαίους ρυθμούς. Αλλά με ραγδαίους ρυθμούς αυξάνονται οι θάνατοι, οι διασωληνωμένοι συνάνθρωποί μας και τα κρούσματα. Τις τελευταίες ημέρες το σκεπτικό αντιστρέφεται: «Πρέπει να βγαίνουμε έξω γιατί το ιικό φορτίο στα σπίτια μας είναι μεγάλο». Βρήκαμε και νέα πανάκεια. Ονομάζεται: «self-test». Λένε μαζί και τη μαγική λέξη: «δωρεάν». Λες και τα πληρώνει ο Κούλης από την τσέπη του και δεν είναι λεφτά από τη δυσβάστακτη φορολογία του λαού μας. Θυμάστε, είναι αυτά τα self-tests, που απαγορεύτηκαν δια νόμου τον Νοέμβριο του 2020. Τώρα όμως τα self-tests μπήκαν στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ.

Τώρα πια για να πάμε στο σχολείο, για να εργασθούμε, για να ταξιδέψουμε, για να ζήσουμε γενικώς πρέπει να κάνουμε δύο φορές την εβδομάδα self-test. Τι και αν είναι αναξιόπιστα σε μεγάλο ποσοστό; Τι και αν κανείς δεν μπορεί να ελέγξει την ειλικρίνεια των δηλώσεων περί θετικότητας ή όχι; Η κυβέρνηση διατάσσει, οι γκεμπελίσκοι της ενημέρωσης το συνιστούν, αρά εμείς πρέπει να το κάνουμε. Μάλιστα εισαγγελείς ζητούν: «Να τηρείται η αυτόφωρη διαδικασία και να σχηματίζεται δικογραφία για διέγερση σε ανυπακοή στις περιπτώσεις που χρήστες του Διαδικτύου καλούν, μέσω αναρτήσεων, να μην εφαρμόζεται το μέτρο του self-test».

Ας δούμε λίγο με την κοινή λογική και με την αλάνθαστη γλώσσα των απλών μαθηματικών, πόσο πολύ μας κοροϊδεύουν: Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις: 1) Στις 6 Απριλίου είχαν διενεργηθεί 75.182 τεστ και είχαν καταγραφεί 4.309 κρούσματα. Ήτοι ποσοστό θετικότητας περίπου 5,73%. 2) Την Κυριακή 11/4 έγιναν 149.000 self tests σε μαθητές, καθηγητές και άλλους και τα κρούσματα ήταν περίπου 500. Ποσοστό θετικότητας περίπου 0,3%. Μήπως κάτι δεν κολλάει; Ή τα κρούσματα που μας ανακοινώνουν είναι υπερβολικά διογκωμένα. Ή τα self-tests είναι τελείως αναξιόπιστα.

Μια μερική εξήγηση βέβαια είναι ότι ο συγκεκριμένος ιός είναι πολύ παράξενος και επιλεκτικός. Σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, ο ιός δεν μεταδίδεται σε συγκεντρώσεις κόκκινων φασιστών, όταν πρέπει να τρομοκρατηθούν δικαστές, όταν πρέπει να διεξαχθεί μια δίκη παρωδία. Επίσης δεν έχει καμιά μεταδοτικότητα σε συγκεντρώσεις υποστηριχτών κατά συρροή δολοφόνου. Αντιθέτως παρουσιάζει μεγάλη μεταδοτικότητα όταν θέλουν να παρευρεθούν οι Έλληνες σε μια παρέλαση για να τιμήσουν τους ήρωές τους. Προς Θεού! Τότε η Αστυνομία θα λειτουργήσει άψογα. Το Κέντρο της Αθήνας θα μετατραπεί σε ″φρούριο″. Ο σκοπός είναι ″ιερός″: «Δεν πρέπει να ανέβει το φρόνημα του τρομοκρατημένου λαού». Τέλος, ο συγκεκριμένος ιός πρέπει να είναι και Χριστιανός Ορθόδοξος, καθώς συχνάζει και μεταδίδεται πολύ στους Ιερούς Ναούς και καθόλου σε μουσουλμανικά τεμένη. Πάντως σε πείσμα των ελληνόφωνων που μας κυβερνούν, εμείς οι Έλληνες θα αισθανθούμε μια ιερή ανατριχίλα σήμερα, ψέλνοντας τον Ακάθιστο Ύμνο έστω και στα προαύλια των Εκκλησιών.

Οι Έλληνες καταφεύγουμε πάντα στην σάτιρα όταν αντιμετωπίζουμε δύσκολες καταστάσεις. Προσπάθησα, με μια μικρή δόση χιούμορ, να αντιπαλέψω όλη αυτή τη δυστυχία που μας έχουν συσσωρεύσει. Προσπάθησα να διαλύσω την ψευδαίσθηση ότι αν πλένουμε τα χεράκια μας, φοράμε (διπλές τριπλές) μασκούλες, μένουμε μόνοι στα σπιτάκια μας και φροντίσουμε να κάνουμε τακτικά self-test και το εμβόλιο μας, είμαστε ασφαλείς. Πόσο ασφαλής είναι ο Έλληνας, όταν έξω από τον μικρόκοσμο του σπιτιού του βρίθουν τα πραγματικά του προβλήματα, που χρόνια τώρα του τα συσσωρεύουν οι απάτριδες κυβερνήσεις των εντολοδόχων της παγκοσμιοποίησης; Αν τον αφήσει η προπαγάνδα των ΜΜΕ, να ανοίξει λίγο τα μάτια του, αμέσως θα δει ξεκάθαρα την κρίση αξιών, την διάρρηξη του κοινωνικού ιστού, την παντελή έλλειψη παιδείας, την ανεργία, την οικονομική κινεζοποίηση του λαού και το σοβαρότερο όλων το δημογραφικό και την φυλετική ισλαμοποίηση. Όπως έγραψε και ο, μεγάλος ακαδημαϊκός καθηγητής στην Οξφόρδη, sir Richard Livingstone «…απ’ όλους τους λαούς οι Έλληνες είναι οι μοναδικοί που ονειρεύτηκαν το όνειρο της ″Άριστης Ζωής″». Ας αναρωτηθούμε: «Πόσο πολύ απέχει η ζωή μας από το να είναι ″άριστη″;» Μήπως μας ″εκπαιδεύουν″ πολιτικάντηδες και ΜΜΕ να ενδιαφερόμαστε μόνο για την επιβίωση μας; Να μην σκεφτόμαστε. Να μην ″ζούμε″. Απλώς να επιβιώνουμε. Να γίνουμε άβουλα πιόνια του συστήματος. Να συμμετέχουμε ακούσια ή, δυστυχώς, και εκούσια στη ″συνομωσία των μετριοτήτων″.

Ας βρούμε τον πραγματικό ″ένοχο″ για όλα αυτά, που σίγουρα δεν είναι ο κορωνοϊός. Μήπως είναι ο ίδιος ″ένοχος″ που καθημερινά βάζει καινούργια ″κάγκελα″ στη ζωή μας. Αλλά η καρδιά μας, μένει πάντα ελεύθερη. Βρίσκεται πάντα κοντά στον άδικα φυλακισμένο Ηλία μας. Παίρνει φως και κουράγιο από το πάντα ελεύθερο φρόνημα του. Εμείς οι «Έλληνες για την Πατρίδα» αγωνιζόμαστε, με πρώτο τον Ηλία Κασιδιάρη, για την άριστη″ ζωή. Αγωνιζόμαστε ενάντια σ’ αυτό το σάπιο σύστημα. Και θα νικήσουμε! Θα φέρουμε πάλι το χαμόγελο στα χείλη μας. Θα κάνουμε την Ελλάδα μας πάλι Ελληνική.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης