Παραπολιτικά FM: «Ο Κασιδιάρης πάει για 4% μέσα από τη φυλακή»

Έλληνες  05/07/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μία ακόμη ευθεία παραδοχή της μεγάλης δυναμικής του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ κατεγράφη, από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά FM». Στην εκπομπή του δημοσιογράφου Θανάση Λάλα σχολίαζε τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων ο πρόεδρος της MRB και του συλλογικού οργάνου των δημοσκοπικών εταιρειών Δημήτρης Μαύρος.

Ο κύριος Μαύρος δήλωσε επί λέξει ότι: «Τα ποσοστά του κ. Κασιδιάρη καταγράφονται με μονομανία σε όλες τις έρευνες». Ξεκινούν από 2,5% αλλά λόγω της κρυφής ψήφου που παρατηρείται στον πατριωτικό και εθνικιστικό χώρο το πραγματικό ποσοστό είναι μεγαλύτερο. Ο Θανάσης Λάλας το προσδιόρισε στο 3,5% με 4% και ο Δημήτρης Μαύρος επεσήμανε πως: «Αυτό το φαινόμενο είναι κάτι πρωτοφανές, γιατί ο Ηλίας Κασιδιάρης βρίσκεται στη φυλακή».

«Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι το σχέδιο Μητσοτάκη να χτυπήσει το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, μέσω της άθλιας δικαστικής σκευωρίας εις βάρος μου, έπεσε στο κενό.

Στις εκλογές θα τρίβουν τα μάτια τους με τα υψηλά ποσοστά μας και τη δυναμική επιστροφή μου στην Bουλή, ακόμα και αν χρειασθεί να κάνω προεκλογικό αγώνα μέσα από τη φυλακή», σχολίασε ο Ηλίας Κασιδιάρης!

Το ίδιο γεγονός επεσήμανε και η εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ» σε πρωτοσέλιδο άρθρο της με τίτλο: «Οι απρόβλεπτοι ΕΛΛΗΝΕΣ και ο Κασιδιάρης».


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης