Παρουσίαση Υποψήφιων Βουλευτών Β' Θεσσαλονίκης

Έλληνες  05/07/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ ξεκίνησε τις παρουσιάσεις των υποψηφίων βουλευτών σε ολόκληρη την Ελλάδα. Την Πέμπτη 14 Ιουλίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Χαλάστρας Θεσσαλονίκης διοργανώνουμε ανοιχτή εκδήλωση με ομιλίες και παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών στην Β' εκλογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Ομιλητές θα είναι ο περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας και μέλος του πανελληνίου πολιτικού συμβουλίου Άγγελος Αγγελίδης και ο δικηγόρος και μέλος του πανελληνίου πολιτικού συμβουλίου Πέτρος Δημητριάδης.

Στην συνέχεια θα ακολουθήσει παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών Β' Θεσσαλονίκης με σύντομο χαιρετισμό τους. Την όλη εκδήλωση θα συντονίσει το μέλος του πανελληνίου πολιτικού συμβουλίου Δημήτρης Βαλασίδης.

Καθημερινά τα ψηφοδέλτια του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ ενισχύονται από διαπρεπείς Έλληνες και Ελληνίδες, ώστε να είμαστε έτοιμοι για την μεγάλη εκλογική μάχη.

Εάν ενδιαφέρεσαι και εσύ, να δώσεις αυτήν την μάχη μαζί μας και να ενταχθείς στα ενωτικά μας ψηφοδέλτια, επικοινώνησε με τα τηλέφωνα επικοινωνίας του κόμματος.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974429273


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης