Παρόντες και φέτος οι ΕΛΛΗΝΕΣ στην τελετή μνήμης και τιμής στο Βίτσι!

Έλληνες  29/08/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πολυπληθής αντιπροσωπεία του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ συμμετείχε όπως κάθε χρόνο στο Βίτσι στην εκδήλωση μνήμης και τιμής των πεσόντων υπέρ Πατρίδος στους εθνικούς αγώνες 1945-1949.

Εκ μέρους του κόμματος και του ιδρυτή, Ηλία Κασιδιάρη, στεφάνι κατέθεσε ο περιφερειάρχης κομματικών οργανώσεων Κεντρικής Μακεδονίας, Γεώργιος Παπαδημητρίου, ενώ για την οργάνωση Καστοριάς ο συναγωνιστής, Νίκος Κατσαρός.

Δυστυχώς το παράρτημα ΕΑΑΣ Καστοριάς που είχε την οργάνωση της εκδήλωσης, μη σεβόμενο τους αθάνατους Ήρωες, την πολιτικοποίησε προκαλώντας την έντονη αντίδραση όλων των παρευρισκόμενων. Συγκεκριμένα τοποθέτησε στην εξέδρα των επισήμων γνωστό δεκανίκι της ΝΔ, ο οποίος είναι πρόεδρος ενός ανύπαρκτου κόμματος. Ο συντονιστής τον προσφώνησε τρεις φορές και του επέτρεψε να καταθέσει στεφάνι κατά την διάρκεια της τελετής, ενώ το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ και οι πατριωτικές οργανώσεις αναγκάστηκαν να καταθέσουν στεφάνι μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Τα δεκανίκια αυτά παριστάνοντας τους όψιμους πατριώτες είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχουν σε εθνικές εκδηλώσεις στο Βίτσι, ενώ παλαιότερα αγνοούσαν και την ύπαρξή τους. Με τις μεθοδεύσεις αυτές επιδιώκουν με εντολή της ΝΔ να αποτελέσουν το ανάχωμα στην συνεχή άνοδο του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ. Μάταια όμως.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης