Περ. Συμβούλιο Στ. Ελλάδος: Ο Χ. Γιώτης αναγκάζει τη ΝΔ και τα δεκανίκια της να πετάξουν τις μάσκες

Έλληνες  06/04/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Για μία ακόμη φορά στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδος, οι παρατάξεις του συστήματος αναγκάστηκαν ξεδιάντροπα να πετάξουν τις μάσκες.

Τα κουκιά δεν έβγαιναν με δεδομένο ότι η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει την πλειοψηφία, οπότε ήταν πολύ εύκολο για την παράταξή μας και τον περιφερειακό σύμβουλο Χαράλαμπο Γιώτη να βγάλει στον αφρό τις ανίερες συμμαχίες και να αποδείξει ότι στη χώρα η μόνη αντιπολίτευση είμαστε εμείς.

ΤΑ ΓΕΓΟΝΌΤΑ ΤΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΉΣ ΣΥΝΕΔΡΊΑΣΗΣ:

1 -. Ο επικεφαλής της παράταξης Χαράλαμπος Γιώτης πήρε εκτός ημερήσιας διάταξης τον λόγο και ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ηρώων Κυπρίων αδελφών μας που έπεσαν για την Ελευθερία της Κύπρου και την ένωση με την Ελλάδα.

Ο περιφερειάρχης Φάνης Σπανός κουμπάρος του Κώστα Μπακογιάννη συνεπικουρούμενος και από τις άλλες παρατάξεις αρνήθηκε.

Ο επικεφαλής της παράταξής μας ζήτησε εκ νέου το λόγο και χαρακτήρισε ντροπή και όνειδος την απόφαση αυτή, με δεδομένο ότι και την προηγούμενη ημέρα η περιφέρεια όχι μόνον δεν έκανε την παραμικρή εκδήλωση, αλλά δεν έβγαλε ούτε μία ανακοίνωση τιμώντας την μνήμη των ηρώων της ΕΟΚΑ.

2 - Στη συνέχεια ήρθε σαν θέμα στην συνεδρίαση ο νόμος που κατέθεσε ο υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Θεοδωρικάκος και με τον οποίον καταργείται η απλή αναλογική και επιβάλλεται η ενισχυμένη αναλογική ακόμα και στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Επί δύο ώρες οι επικεφαλής των παρατάξεων συμπολίτευσης και αριστερής δήθεν αντιπολίτευσης έβγαζαν λόγους για καταπάτηση του Συντάγματος της δημοκρατίας και της εντολής του κυρίαρχου λαού.

Ο επικεφαλής της παράταξης μας δεν χρειάστηκε περισσότερο από δύο λεπτά να τους αποδομήσει :

«Όντως κυρίες και κύριοι, ο νόμος του Θεοδωρικάκου καταπατά το Σύνταγμα, ισοπεδώνει τη δημοκρατία και ευτελίζει, τον ειρωνικά αποκαλούμενο από όλους σας, Κυρίαρχο Λαό.

Ξεχνάτε όμως κυρίες και κύριοι ότι :

α. επί μισό αιώνα και από το 1974 μέχρι και σήμερα η Νέα Δημοκρατία και η αριστερά με αυτόν το νόμο και με πλαστές πλειοψηφίες, τρώνε πίνουν ληστεύουν και ξεπουλάνε την πατρίδα.

Ακόμα και το κ.κ.€ με αυτόν το νόμο συγκυβέρνησε με τη Νέα Δημοκρατία και με αυτόν τον νόμο χρηματοδοτήθηκε και χρηματοδοτείται συνεχώς.

β. ο Θεοδωρικάκος κυρίες και κύριοι, όπως και πολλά άλλα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, προέρχεται από την σκληρή αριστερά και είναι γέννημα θρέμμα μπολσεβίκος.

γ. Ή αριστερά και ο ΣΥΡΙΖΑ συνεπικουρούμενος από τη Νέα Δημοκρατία καταπάτησαν ακόμα και Δημοψήφισμα που αποτελεί την αμεσότερη εντολή του Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού και ομιλώ για το Δημοψήφισμα που Νέα Δημοκρατία και αριστερά μετέτρεψαν το συντριπτικό ΟΧΙ των Ελλήνων σε ΝΑΙ.

δ. Τα κροκοδείλια δάκρυα της αριστεράς δεν πείθουν πλέον κανέναν, 47 ολόκληρα χρόνια ο Ελληνικός Λαός μπούχτισε με τα παραμύθια σας και πλέον δεν σας πιστεύει».

Στο σημείο αυτό όλες οι παρατάξεις έβαλαν την ουρά στα σκέλια εξαιρουμένης αυτής του ΑΝΤΑΡCIA, η εκπρόσωπός της οποίας, με την γνωστή ξύλινη γλώσσα των αναρχικών έκανε επίθεση σε προσωπικό επίπεδο στον Χαράλαμπο Γιώτη εκτοξεύοντας χολή και επίθετα όπως φασίστας, ακροδεξιός, εθνικιστής κλπ.

ΌΜΩΣ ΤΟ ΚΕΡΑΣΆΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΎΡΤΑ ΤΟ ΕΠΕΦΎΛΑΣΣΕ Η ΣΥΝΈΧΕΙΑ

ΌΠΟΥ ΈΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΆΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΉΡΙΑ

Με ψηφοφορία εντός ημερήσιας διατάξεως η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε να διευθετηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες της διοίκησης Μπακογιάννη που αφορούσαν το οικονομικό έτος 2016.

Η τοποθέτηση του επικεφαλής της παράταξης Χαράλαμπου Γιώτη ήταν ξεκάθαρη :

«ΚΑΜΊΑ ΔΙΕΥΘΈΤΗΣΗ ΚΑΜΊΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΊΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ ΕΚΚΡΕΜΟΤΉΤΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΊΚΗΣΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΆΝΝΗ.

ΟΡΙΣΜΌΣ ΟΡΚΩΤΏΝ ΛΟΓΙΣΤΏΝ ΓΙΑ ΈΛΕΓΧΟ ΌΛΗΣ ΤΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΉΣ ΠΕΡΙΌΔΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΉ ΤΟΥ ΠΟΡΊΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΊΑ»

....... Τα κουκιά δεν έβγαιναν.

Και Ω του θαύματος !!!

Το διαχρονικό Δεκανίκι του συστήματος και της Νέας Δημοκρατίας έβαλε πλάτη.

Σύσσωμη η «αντιπολίτευση»

με θετική ψήφο ή χρησιμοποιώντας το βρώμικο «λευκό» έδωσαν τα ακριβώς απαραίτητα κουκιά για να περάσει το ψήφισμα.

Ελληνίδες και Έλληνες αποδείχτηκε για μία ακόμη φορά ότι, στην χώρα δεν υπάρχει αντιπολίτευση.

Μαζί τα φάγανε - Μαζί συνεχίζουν να τα τρώνε.

Όμως το πάρτι έλαβε τέλος.

ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΔΏ

ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΎ

" ΈΛΛΗΝΕΣ " Ηλίας Κασιδιάρης

ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΆΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ ΠΊΣΩ

ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΦΈΡΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΈΚΛΕΨΑΝ

Χαράλαμπος Γιώτης

Περιφερειακός Σύμβουλος

Επικεφαλής της παράταξης

" ΕΛΛΗΝΕΣ" για την Στερεά Ελλάδα.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης