Πετράλωνα: Αλλοδαπός βουλγαρικής καταγωγής άρπαξε καθαρίστρια και την βίαζε! Οργισμένοι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στην γειτονιά

Έλληνες  23/06/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Κρύφτηκαν τα λαλίστατα στελέχη της ΝΔ που δήθεν θα έσωζαν την Ελλάδα και τις γειτονιές των Αθηνών από την εγκληματικότητα - Κρύφτηκε και ο γνωστός στις αστυνομικές αρχές δράστης του αποτρόπαιου βιασμού.

Σεσημασμένος βιαστής είναι ο 35χρονος αλλοδαπός που βίασε 7 φορές την 50χρονη καθαρίστρια στα Πετράλωνα - Ο επικίνδυνος εγκληματίας κυκλοφορούσε ελεύθερος χωρίς κανένα περιοριστικό όρο και είχε αποφυλακιστεί το 2020 με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας.

Η καταγγελία της 50χρονης για τα μαρτύρια που πέρασε το Σάββατο στο σπίτι του 35χρονου σοκάρουν. Η γυναίκα που εργάζεται ως καθαρίστρια στην πολυκατοικία απήχθη από τον 35χρονο στο διαμέρισμά του. Εκεί τη βίασε και την ξυλοκόπησε. Η γυναίκα κατάφερε να δραπετεύσει ώρες αργότερα και να αναζητήσει βοήθεια από ενοίκους άλλων διαμερισμάτων.

Ο 35χρονος, βουλγαρικής υπηκοότητας, διέφυγε και αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, πρόκειται για σεσημασμένο βιαστή που αποφυλακίστηκε το καλοκαίρι του 2020.

Ο δράστης του βιασμού της 50χρονης το καλοκαίρι του 2015 είχε κατηγορηθεί για τον βιασμό 22χρονης φοιτήτριας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή διατάραξης οικιακής ειρήνης και κακοποίηση ζώων.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης