Ποια αντικειμενική δημοσιογραφία; Τσιμπούσι του Πλεύρη στον ΣΚΑΪ

Έλληνες  26/11/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, είχε μέσα στην εβδομάδα γεύμα στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ με τον επικεφαλής του Ενημερωτικού Τομέα του τηλεοπτικού σταθμού, Βασίλη Παπαδρόσο, και τον διευθυντή του ραδιοφώνου, Βασίλη Χιώτη.

Παρόντες ήταν και μια σειρά επιτελικών στελεχών της ενημέρωσης του καναλιού, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το θέμα της δημοσιογραφικής κάλυψης της δύσκολης συγκυρίας που βιώνει η κοινωνία σε ό,τι αφορά το μέτωπο της πανδημίας, αλλά και τα μηνύματα περί ατομικής ευθύνης, τήρησης των μέτρων προστασίας και αύξησης του εμβολιασμού, για την εκπομπή των οποίων τα ΜΜΕ βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Και μετά μας μιλούν για ανεξάρτητη και αντικειμενική δημοσιογραφία. Ποιοι; Αυτοί που τρώνε και πίνουν στα κανάλια μαζί με δημοσιογράφους και διευθυντές, αυτοί που πήραν εκατομμύρια από τη λίστα Πέτσα και όχι μόνο, αυτοί που έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ διορισμών στα υπουργεία, στα Γραφεία Τύπου και στις Περιφέρειες. Περαστικά τους, ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο πλέον και γυρνάει την πλάτη σε όλα τα συστημικά μέσα. Μια ματιά σε τηλεθέασεις και πωλήσεις θα σας πείσει.

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ έχει αναπτύξει ένα πλήρες σχέδιο στο Κυβερνητικό του Πρόγραμμα, για να λειτουργήσει η δημοσιογραφία με ανεξαρτησία και για να επιστρέψει η ελευθερία του λόγου, που τόσο πολεμά το «συνταγματικό τόξο».


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης