ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ;

Έλληνες  13/07/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Στην Κύπρο το 1974 οι Τούρκοι ήταν το 18% και κατάφεραν και πήραν το 37%, δηλαδή πάνω από το διπλάσιο του ποσοστού, συνεχίζοντας να ζητάνε έως ότου την πάρουν ολόκληρη.

Η Τουρκία, λοιπόν, αφού εδραιώθηκε στην Κύπρο και βλέποντας ότι το πολιτικό σύστημα σε Κύπρο και Ελλάδα δεν είναι διατεθειμένο να αγωνιστεί για απελευθέρωση, για διεκδίκηση και εφαρμογή του διεθνούς δικαίου της θαλάσσης, υπεράσπιση της κυριαρχίας και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, συνέχισε την επεκτατική της στρατηγική,  διεκδικώντας 152 νησιά μας, ολόκληρη την υφαλοκρηπίδα μας πέραν του 25ου μεσημβρινού.

Οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις σε Κύπρο και Ελλάδα φοβούμενες την συντριπτική ήττα, αντί της ενίσχυσης, επέλεξαν την κατευναστική πολιτική, τη μη στρατιωτική αντιπαράθεση και κάθε τόσο προετοίμαζαν την επόμενη φόρμουλα συνθηκολόγησης, προκειμένου να πάρουν και να κρατηθούν στην εξουσία, αρνούμενες να υπερασπιστούν το γόητρο και πεπρωμένο του έθνους μας.

Η μεταπολιτευτική ακολουθούμενη δημογραφική,  οικονομική και υποχωρητική πολιτική οδήγησαν στη συρρίκνωση των Ελλήνων, ανοίγοντας διάπλατα τις ορέξεις και απειλές των Τούρκων, ιδίως την τελευταία τριετία.

Και τίθεται σήμερα το ερώτημα; Ποιος θα τους σταματήσει;

Είμαστε διατεθειμένοι σήμερα να σταματήσουμε τους Τούρκους, να αντισταθούμε στη συρρίκνωση και να αγωνιστούμε για την αναγέννηση του Ελληνισμού;

Εμείς, οι του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ,  μπαίνουμε στην πρωτοπορία του αγώνα αυτού, πάμε μαζί.

Λάμπρος Χουλιαράς

Υποστράτηγος ε.α.

Υποψήφιος Βουλευτής Ευβοίας


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης