Ποιος φοβάται τους ΕΛΛΗΝΕΣ;

Έλληνες  18/11/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Έλληνες αεί παίδές εστε, γέρων δε Έλλην ουκ έστιν.

Ηρόδοτος (Αιγύπτιοι ιερείς προς τον Σόλωνα)

Σύντομες σκέψεις ενός αναποφάσιστου πολυάσχολου ψηφοφόρου.

Είναι σαφές πλέον, ότι ζούμε στην εποχή των απογυμνωμένων λέξεων. Το νόημα, το επεξηγηματικό τους φορτίο δηλαδή, έχει γονατίσει στον ανορθολογικό τρόπο ζωής που μας έχουν επιβάλλει.

Δεν είναι από άγνοια των πτυχιούχων και μη, αργόσχολων, παρασίτων, παροδικών εξουσιαστών που μας πετροβολούν με τις αντινομίες τους. Δεν είναι από αδυναμία που οι πράξεις τους καταστρατηγούν τα λόγια τους και τα λόγια τους καταδολιεύουν την λογική. Δεν είναι γιατί οι μεταβατικοί στόχοι τους έχουν δυσνόητη διαδρομή. Άνθρωποι υποδεείς και φθονεροί, κακόβουλοι και κακόπιστοι, μεγαλωμένοι σε αντίστοιχα περιβάλλοντα που δεν αγωνίστηκαν ποτέ για τίποτα, που δεν αγάπησαν ποτέ τίποτα, ανάξιοι υπάρξεως. Χωρίς ηθικές αξίες και ιδανικά που δίνουν αίγλη στην ζωή, χωρίς πνευματικότητα που οπλίζει και διαιωνίζει την ύπαρξη, αναγνωρίζουν αμέσως όποιον πορεύεται με αυτά και προβάλλουν πάνω του το μίσος και την απέχθεια που έχουν για τον μισερό εαυτό τους.

Υποκριτές, συκοφάντες και δολοπλόκοι καταδιώκουν με μένος όποια σπίθα ηθικής και αλήθειας εμφανίζεται. Έχουν διδαχθεί οι ξενόδουλοι από τους εντολοδότες τους την ρήση του νομπελίστα ποιητή μας Γ. Σεφέρη-κι ας μην τον έχουν ακουστά-πως "σβήνοντας ένα κομμάτι από το παρελθόν είναι σαν να σβήνεις και ένα αντίστοιχο κομμάτι από το μέλλον". Θρασείς και ρέμπελοι, αρπάζουν την περιουσία των Ελλήνων χωρίς καν κάποιο νομιμοφανές πρόσχημα. Μας αντικαθιστούν με βάρβαρες φυλές και μας συμβουλεύουν να κάνουμε πως κοιμόμαστε (!;) όταν μας κακοποιούν και μας καταληστεύουν. Μας βεβηλώνουν τα ιερά και τα όσιά μας, ποδοπατούν τα ήθη και τα έθιμά μας και όταν τολμάμε να κάνουμε το αυτονόητο, να αντιδράσουμε, μας λοιδορούν και μας διώκουν.

Το διεστραμμένο, το νοσηρό και το αφύσικο προβάλλονται ως εξέλιξη και πρόοδος. Η αντίθετη γνώμη, η αντιπαράθεση με επιχειρήματα διώκεται ποινικά από την προσωπική τους "δημοκρατία". Οι 301 αποσαθρωμένοι περιηγητές της βουλής, βολεμένοι στο παράλληλο σύμπαν τους, έχουν μόνοι τους απεμπολήσει το άλλοθι της άγνοιας. Απολαμβάνοντας την εντεταλμένη τους υπηρεσία, γενοκτονώντας το Ελληνικό Έθνος, με όπλα τους την διαίρεση και τον φόβο, θέλουν να το δουν να εξευτελίζεται, να γελοιοποιείται και να ατιμάζεται. Και είναι για αυτούς σοκαριστικό και σκανδαλώδες, παντελώς ξένο και επίφοβο, να βλέπουν έναν άνθρωπο οπλισμένο με το Αθάνατα Ελληνικό "για του Xριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία", ενώ είναι απομονωμένος, εξουδετερωμένος, κατασυκοφαντημένος, να ενώνει και να εμπνέει τους Έλληνες. Στην προσπάθειά τους να τον εξοντώσουν, παραβλέποντας και παρακάμπτοντας το Σύνταγμα, νομοθετούν δικτατορικά και απολυταρχικά, βουλιάζοντας οι ίδιοι στην απαξία τους και στην αγωνία τους αν θα ολοκληρώσουν την γενοκτονία μας, που ανάλγητα υπηρετούν.

Μήπως γι΄ αυτό είναι ο ιδρυτής των ΕΛΛΗΝΩΝ στην φυλακή;

Δώρα Δάνα


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης