Προκαλεί το Facebook - Πολεμούν την φωνή της αλήθειας

Έλληνες  04/08/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Δεν πρόλαβαν να περάσουν παρά λίγες ώρες από την ανάρτηση στην ιστοσελίδα μας, για την παρουσία μας στην δημοφιλή πλατφόρμα του Facebook και αμέσως μετά αυτή διεγράφη χωρίς καμία προειδοποίηση, χωρίς καμία αφορμή. Φαίνεται ότι τα εκατοντάδες like σε μόλις λίγα λεπτά ενόχλησαν τους μηχανισμούς ελέγχου της σκέψης και της έκφρασης, με αποτέλεσμα να κατέβει η σελίδα του κόμματος με συνοπτικές διαδικασίες.

Γνωρίζουμε βεβαίως ότι η πολιτική της Meta για όσους εκφράζουν εθνικές θέσεις είναι άκρως εχθρική, ιδίως όταν αυτοί χρησιμοποιούν την γλώσσα του δικαίου και της αλήθειας. Παρόλα αυτά, είπαμε να δοκιμάσουμε. Δεν έχει πρόβλημα το facebook με διάφορους επιτήδειους και τσαρλατάνους εθνοπατέρες που διασπείρουν συστηματικά ψέματα στο διαδίκτυο -και όχι μόνο- προς άγραν ψήφων κοροϊδεύοντας τους πολίτες, αλλά έχει πρόβλημα με την παρουσία του Εθνικού Κόμματος. Μάταια.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ έχουν ριζώσει στις καρδιές χιλιάδων συμπατριωτών μας και είναι αυτοί που θα γίνουν κοινωνοί της αλήθειας και στους υπόλοιπους. Όσο πόλεμο και αν δεχόμαστε, όσο και αν μας χτυπάνε, δεν λυγίζουμε!

Όλοι μαζί ενωμένοι, για να φτιάξουμε την Ελλάδα από την αρχή!

ΥΓ: Με το facebook, δεν έχουμε τελειώσει ακόμα.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης