Πρώτο μέλημά μας, ο Έλληνας πολίτης

Έλληνες  30/11/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Σταύρος Μπιτσικόλης,

υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας

Είναι γεγονός πως ο νομός Αχαΐας πλήττεται από πολλά. Ένα εξ' αυτών είναι το τεράστιο ποσοστό ανεργίας λόγω των μνημονιακών πολιτικών. Ένα ακόμα είναι ο πρωτογενής τομέας και οι εκτάσεις γης που μένουν ανεκμετάλλευτες. Οι νέοι δεν έχουν κίνητρα ώστε να ασχοληθούν με τη γη τους. Εμείς ως ΕΛΛΗΝΕΣ θέλουμε με αργά και σταθερά βήματα υλοποιώντας το κυβερνητικό μας πρόγραμμα να γίνουμε μια χώρα δυνατή και αυτάρκης. Έτσι και για το νομό μας.

Με μια εθνική κυβέρνηση των ΕΛΛΗΝΩΝ θα δοθούν αμέσως κίνητρα όπως επιδοτήσεις σε νέους αγρότες ώστε να ανθίσει ο πρωτογενής τομέας. Εν συνεχεία θα έχουμε και το άνοιγμα νέων θέσεων εργασίας. Ως εθνικό κόμμα και θέτοντας ως προτεραιότητα τον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη θέλουμε να εργάζεται σε υγιείς συνθήκες και με καλές αμοιβές ώστε να μπορεί να δημιουργήσει οικογένεια. Εν συνεχεία θα μπορέσει να λυθεί και το μείζων ζήτημα της υπογεννητικότητας. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αρκεί να υπάρχει βούληση.

Επίσης ένα πολύ  σημαντικό ζήτημα είναι οι αναστολές άνευ αποδοχών του υγειονομικού προσωπικού που δεν δέχθηκαν να εμβολιαστούν καθώς και πολλών συμπολιτών μας που λόγω των 2 τεστ την εβδομάδα που πληρώνουν από τα λιγοστά χρήματα της αμοιβής τους αναγκάζονται να εμβολιαστούν παρά τη θέλησή τους. Εμείς ως ΕΛΛΗΝΕΣ λέμε όχι στους εκβιασμούς και στην υποχρεωτικότητα. Ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να επιλέξει εάν θα εμβολιαστεί ή όχι"...


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης