ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΣ

Έλληνες  21/09/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τα συστημικά ΜΜΕ του “Δημοκρατικού Τόξου” απέφυγαν να δώσουν στον κόσμο την πραγματική εικόνα της μεγαλειώδους συγκέντρωσης του Κόμματος των ΕΛΛΗΝΩΝ στα εγκαίνια της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη. Αυτό είναι  απόδειξη του πανικού που επικρατεί στις τάξεις των ανθελληνικών κομμάτων της Παγκοσμιοποίησης  μετά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που αν και “στημένες” δεν μπορούν να αποκρύψουν άλλο το γεγονός ότι το Κόμμα των ΕΛΛΗΝΩΝ θα υπερβεί κατά πολύ το όριο 3% που προβλέπεται για την είσοδο στη Βουλή. Αυτό άλλωστε καταδεικνύει και η σπουδή για την αύξηση του ορίου στο 5%. 

Σε αυτό το άρθρο θα ασχοληθούμε με ένα συγκεκριμένο περίπτερο της ΔΕΘ, αυτό του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου ή για να ακριβολογούμε θα έπρεπε να ονομάζεται Υπουργείο Αντικατάστασης του Ελληνικού Λαού από αλλοδαπούς πάσης φυλής, χρώματος και δόγματος.

Στο προαναφερθέν περίπτερο διενέμοντο τρία (3) είδη εντύπων. Το πρώτο ήταν ένα περιοδικό ονόματι “Migration and Borders Funds Review” Όπως καταλαβαίνει κανείς από τον τίτλο όλο το έντυπο αναλίσκεται σε δυσνόητα  άρθρα γιά την κατανομή των πιστώσεων της ΕΕ γιά το Μεταναστευτικό. Αφορά ποσοστιαία κατανομή πιστώσεων γιά υποδοχή, ένταξη, φιλοξενία, εκπαίδευση, παροχές, επιδόματα κ.λ.π. γιά τους απανταχού της γής δυστυχισμένους που “μας έκαναν την τιμή” να επιλέξουν την Ελλάδα και γενικότερα την Ευρώπη γιά να επιλύσουν τα πάσης φύσεως προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν στη χώρα τους πρώτον από την ανεξέλεγκτη δημογραφική έκρηξη που χαρακτηρίζει όλες τις χώρες προέλευσης (8 παιδιά ανα οικογένεια) και δεύτερον από την έλλειψη συνεννόησης μεταξύ των που οδηγεί σε ατέρμονες συγκρούσεις.

Από μιά απλή ανάγνωση του περιοδικού είναι σαφές ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει επιλέξει την Πολιτική της Στρουθοκαμήλου. Γιά τους λόγους που προαναφέρθηκαν άν δεν ληφθούν μέτρα στην πηγή του προβλήματος μέχρι το 2050,  άλλα 2.000.000.000 δυστυχισμένων θα προστεθούν  στην Ευρώπη (απόγονοι αυτών που είναι ήδη καί άλλοι που θα έλθουν) αναζητώντας το όνειρο γιά μία καλλίτερη ζωή. Ειδικά γιά την Ελλάδα το 2050 με τα ισχύοντα δημογραφικά δεδομένα ο γηγενής Ελληνικός  Λαός (1,3 παιδιά ανά οικογένεια) θα είναι περίπου 7, 5 εκατομμύρια. Ο αριθμός των επιγόνων των αλλοεθνών που ζουν σήμερα στην Ελλάδα (8 παιδιά ανά οικογένεια) θα είναι ίσος ή και λίγο μεγαλύτερος, χωρίς να προστεθεί κανείς νέος λαθρομετανάστης. Από το 2080 και μετά οι Έλληνες θα αποτελούν μία γραφική μειοψηφία στην ίδια τους τη χώρα και θα αποκαλούνται “Αυτόχθονες” όπως οι Ινδιάνοι του Καναδά.

Το ίδιο θα συμβεί και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης προς τέρψιν των οπαδών της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων,  εάν δεν αναλάβουν τις τύχες των χωρών αυτών άτομα  που θα ασκήσουν δυναμική πολιτική ώστε η “Ευρώπη των Εθνών” να μήν μετατραπεί σε μιά άμορφη μάζα ανθρώπων χωρίς Εθνική Ταυτότητα, όπου ενδεχόμενα οι Εθνικές διαφορές (που μπορούν άλλωστε να επιλυθούν με τη Διπλωματία) θα έχουν υποκατασταθεί από την Τρομοκρατία, την Εγκληματικότητα, τους Θρησκευτικούς Πολέμους (οι πιό αιματηροί πόλεμοι της ιστορίας), την πάλη των Τάξεων, τις εξεγέρσεις οργανωμένων συλλογικοτήτων και τις Φυλετικές διαμάχες των διαφόρων ομάδων που θα συγκροτούν τότε την Ευρωπαϊκή οντότητα.

Τα δεύτερο φυλλάδιο που διενέμετο αφορούσε μεθοδεύσεις ώστε η παράνομη Λαθρομετανάστευση να μετατραπεί σε νόμιμη αξιοποιώντας διάφορα νομικά “παραθυράκια”. Δηλαδή εποχιακή απασχόληση, επανένωση οικογένειας, αποδοχή αιτήματος ασύλου, ασυνόδευτα ανήλικα, σπουδές κ.λ.π.

Το τρίτο φυλλάδιο το οποίο επισυνάπτεται αποτελεί πλέον “Ανοικτή Πρόσκληση” προς οιονδήποτε αλλοδαπό Φιλέλληνα ή Ανθέλληνα να έλθει ελεύθερα στην Ελλάδα μαζί με όλο του το σόι  “Άδεια τριών Γενεών” αρκεί να αγοράσει ακίνητα αξίας 250.000 ΕΥΡΩ (Προφανώς από αυτά που κατασχέθηκαν από τον Ελληνικό λαό λόγω μνημονίων) ή μετρητά 400.000 ΕΥΡΩ.  Τα χρήματα αυτά θα μπορούσαν να προέρχονται από οποιαδήποτε πηγή χωρίς να ζητούνται περισσότερες εξηγήσεις από τους επίδοξους “επενδυτές”  Δηλαδή οποιοσδήποτε λαθρομετανάστης κλέφτης , ληστής, απατεώνας κ.λ.π. θα μπορεί να “ξεπλένει” το προϊόν της δραστηριότητάς του και ταυτόχρονα να φέρνει στην Ελλάδα νόμιμα τους γονείς του, τη σύζυγο και τα 8 παιδιά του από τα οποία μέχρι το 2050 θα έχει αποκτήσει 30 εγγόνια και μέχρι το 2080 άλλα 60 δισέγγονα.

Στο απλό ερώτημα γιατί ένας Πακιστανός ή Σομαλός που έχει στη χώρα του νόμιμα 400.000 ΕΥΡΩ να ξενιτευτεί γιά να ζήσει σαν μετανάστης σε άλλη χώρα δεν δόθηκε καμμιά απάντηση από τις αιθέριες υπάρξεις  που επάνδρωναν το περίπτερο. 

Από τα παραπάνω διαφαίνεται καθαρά ότι η παρούσα κυβέρνηση - και οι συνοδοιπόροι της - είναι αποφασισμένοι να ξεπουλήσουν  ότι υπάρχει στην Ελλάδα, με σκοπό πρόσκαιρα οικονομικά οφέλη τα οποία θα τους διατηρήσουν στην εξουσία, και αδιαφορώντας  γιά τις επερχόμενες γενεές των Ελλήνων στις οποίες προτίθενται να παραδώσουν “Καμένη Γή” και να τις καταδικάσουν  από τώρα να ζήσουν σαν μιά γραφική μειοψηφία σε μία χώρα που θα καταστεί κάποτε αναγκαίο να αλλάξει όνομα από ΕΛΛΑΔΑ  και να λέγεται “Δημοκρατία Νοτίου Βαλκανικής”.

Δημήτριος Χατζηλιάδης

τ. Καθηγητής ΣΣΕ Στρατιωτικής Γεωγραφίας


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης