Πόσο απομονωμένος είναι ο Ερντογάν, Άδωνι;

Έλληνες  24/09/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σε παρουσία του σε τηλεοπτική εκπομπή στον σταθμό Kontra Channel, ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι ο Ερντογάν είναι εντελώς απομονωμένος από την διεθνή κοινότητα και ότι η Ελλάς δεν θα παρασυρθεί στις προβοκάτσιες των Τούρκων, εννοώντας βεβαίως την παρουσία τους -για πολλοστή φορά- βορειοανατολικά της Κρήτης παρενοχλώντας το ερευνητικό σκάφος Nautical Geo ζητώντας του να αποχωρήσει κάτι που -για ακόμα μια φορά- επέτυχαν.

Προβοκάτσια λοιπόν κατά Άδωνι η παρουσία των Τούρκων στο Αιγαίο και όχι σαφής παραβίαση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και του διεθνούς δικαίου. Ας θυμηθούμε πόσο απομονωμένη είναι η Τουρκία, με τους Υπουργούς αλλά και τους Δημάρχους της Νέας Δημοκρατίας να σηκώνουν το λάβαρο της αντίστασης!

Η προκλητικότητα των Τούρκων, δεν θα σταματήσει με αγκαλιές και φιλιά παριστάνοντας τα καλά παιδιά σε πνεύμα δουλικότητας αλλά με ισχυρές ένοπλες δυνάμεις, ικανή διπλωματία και κυρίως πολιτική βούληση, κάτι που στερούνται παντελώς όλες οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης.

Την ίδια ώρα από του Βήματος του Ο.Η.Ε ο "απομονωμένος" Ερντογάν ξεδίπλωσε χωρίς κανένα ουσιαστικό αντίλογο την ατζέντα της Τουρκίας, προτείνοντας να λυθούν τα προβλήματα στο Αιγαίο διμερώς αλλά και την δημιουργία δυο κρατών στην Ελληνική (και κατεχόμενη) Κύπρο μας.

Δυστυχώς, η πατρίδα μας έχει την ατυχία να διοικείται από ανθρώπους που το μόνο τους ενδιαφέρον, είναι πως θα γεμίσουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Δεν είναι καθόλου τυχαίο όπως φαίνεται και στο παρακάτω έγγραφο ότι σύμφωνα με τον νέο Π.Κ η αλιεία από τουρκικά αλιευτικά εντός των χωρικών μας υδάτων ΔΕΝ αποτελεί πλέον ποινικό αδίκημα!

Γιώργος Μανούσος


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης