Πόσο δημοκρατική είναι η διακυβέρνησή τους;

Έλληνες  27/04/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Στον αστερισμό του κορωνοϊού παρατηρούμε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη προβαίνει σε μια σειρά ενέργειων που καταπατούν κατάφωρα τα συνταγματικά δικαιώματα κάθε Έλληνος πολίτου.

Αρχικά συλλαμβάνουν γονείς μαθητών που αρνούνται τα παιδιά τους να κάνουν self -test (Εύοσμος, Θέρμη). Ακόμη και εκπαιδευτικούς όπως στην Άνδρο .Επιπλέον, εμποδίζουν για δεύτερο συνεχόμενο Πάσχα τις εκτός νομού μετακινήσεις. Μέχρι και dronesθα επιστρατεύσει η αστυνομία για έλεγχο των διοδίων. Και βέβαια θα αναστήσουν τον Χριστό την δεύτερη ημέρα και όχι την τρίτη.

Εσχάτως, με μια κοινή υπουργική απόφαση θα μειώνεται ο μισθός σε όσους εκπαιδευτικούς αρνούνται να κάνουνε τα self-test.

Επιτέλους ο Ελληνικός λαός οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι η δημοκρατικότητα της παρούσης κυβέρνησης είναι τόσο κάλπικη όσο και ο πατριωτισμός τους.

Εν κατακλείδι, ο Ελληνικός λαός πρέπει να αντιληφθεί ότι η μονή επιλογή για εθνική διακυβέρνηση σε όλους του τομείς που αφορούν το μέλλον του έθνους είναι το πατριωτικό -εθνικιστικό κόμμα Έλληνες για την Πατρίδα του εγκλείστου επικεφαλής μας Ηλία Κασιδιάρη.

Γ.Μ


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης